【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
攞歐霸,但冇四前洗唔洗躝?
所以冇傳左腳中堅其實好離譜
轉會幾億買賣
球員去留 傾續約
軍醫都係坦負責架
差唔多全年冇左閘 , 中堅傷到要用青訓 , evans 英超都要踢23 場 ( 我諗佢自己都估唔到 ) . 我諗冇咩邊個教練舞得掂
巴夫唔掂之後又冇咩人傳
shaw囉
都係delete嫁啦 睇拜會唔會平啲放 反正我地唔會唔夠人
因為洗左幾千萬買佢返黎,大大話咁撚多錢,想佢有表現咯,如果唔係又當跌左?
猁狗買久保
95m Antony 抵唔抵過60m kubo
我發覺你哋諗嘢好中諗拉埋啲唔啦更嘅嘢嚟講 睇到好撚頭痛

上季明明就全隊都踢得差 但係般喺自己都唔係正常發揮嘅情況下 都仲撐緊成隊波 咁撚樣叫閪?

米路連第一季都唔係標青 上季仲要沉足全程 唔撚明點同般去比較
拖地寶走灰色帶買返黎?
比多少少$拜仁放 delete
升魚仔去一隊,留低麥/連其中一個
第一咪屈上季達洛踢得差 第二米路第一季踢得好好
坦一就係靠短馬華記鉲銤大力同福哥post世盃小爆發衝個第三返黎
無撚有錯
一班唔識足球既柒頭圍住個主教練真係好on9

BTW 幾時炒班廢物職員
而家你講到閪就大家一齊閪,好波時就係佢CARRY咁,連本人自己都話唔係水準,你講到我屈佢咁
無得咁計啦 正常4-5個中堅咩都夠
想睇佢賣完龍再賣kdb會點
曾幾何時我地都有一個後生雙槍右翼英人
heechan nketiah greenwood

Rdz ball有少少睇頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞