【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
蘇皮肯挑戰自己未
不嬲都講緊4月後佢先回勇,你張圖就證明左依點

BTW 4月回勇個排係佢受傷扎住隻腳上陣
中場仲入埋靴爾堡
係 , 我都覺得bruno 上年閪足大半季 到4月先打返好 . 不過對你嚟講唔閪 同米路第一季唔標青一樣 , 你覺得係咪係
回勇即係重有無
所以就真係唔明點解佢扎完住腳先回勇,可能係M底黎
垃圾 淨係識留喺西甲
陣除同a0都係跟佢一世
咁快就唔記得晒
我係講緊閪 差 好 都有程度之分
係你哋就一個閪字 就定義咗佢上季嘅表現喎

齋睇年紀 而唔係睇實際作用 又係on9 我都廢事解釋

講名宿俾費蛇賣 隨咗朗(天價+表明想走) 碧咸(波鞋) 史譚 (費蛇自己認係錯) 仲有邊個係作為球隊重心 keep到狀態咁放走?
賣到辛祖係唔係可以有錢買返好少少既防中?
大力如果有球會要隨時FREE比佢走
人工佢未必米路收咁高,唔明點解無人要
清到銤鏴既話可唔可以 蘇皮+Rios+9but
把握力差咗唔係今季開始,頭嗰一季半易入嗰啲都入哂,好少浪費,呢二季佢浪費唔少機會,成日天空射球,真係希望佢能夠踢返初初嚟到曼聯嗰時嘅般奴
閪/差有程度之差係你覺得姐,上面無個同你一樣喎

高層睇到年齡係時候換血,有咩出奇? 鄰居而家傳緊賣迪布尼/EDERSON,又係否認緊實際作用?

雲佬? 星仔?
買咩人可以解放坦克
Kdb 留隊了
我自己想蘇皮+FOFANA,見FOFANA傳波既STAT好靚仔,防守又唔差,頂大力臣個8號位/防中位

RIOS我就真係無睇過
咁你又唔好屌鳩人
佢係連皇巴都唔肯去既男人
小妹見到呢啲男人都濕濕地
佢其實係唔想離開西甲定係皇蘇? 如果係皇蘇咁佢份約又整RELEASE CLAUSE咁怪?
Dan蛇Omar蛇拉隊出動未
Mata得唔得閒幫手游說
平時大力得滯
傷咗反而恰到好處
大力金剛腿
保障自己姐 rc係球員俾錢買斷唔係皇蘇想斷就斷
有心臟病史唔係咁易有班落
仲有買翻離果堆九成都唔會放到走
全部係完約等走

隨時卡米 大力 龜都係要等完約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞