【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
係咪另一個雙槍英人
ching 你而家掉撚轉咗嚟講喎
明顯係反般嘅 用佢西嘅表現 否定晒佢呢幾年大部分時間點撐住隊波喎
出年可以跟隊黎香港
拍唔到呢啲片既話唔好諗住踢職業啦...
正解
仲要又要佢踢足 進攻下下要靠佢 實多好多位俾人屌㗎喎
又唔一定,我最初認識傑斯係鐵達時廣告
而且身邊如果有人睇波總會聽到唔少名
一隊波多支持者,知名度就會擴散出去
條友根本本身就唔係打6/8號
唔講0g0a果季,計佢踢得最好嘅前一句季
佢喺車踢開10號位偏右翼
所以何Wayne先成日話佢右邊先可以激活
同自轉插入
本身坦買佢返黎諗住打雙8就係錯位
點踢姐
冇印象佢邊季打得好
完全唔知咁貴買黎做乜
細個迷曼聯就係因為最多人識同隊波最風光嗰時
雙10嗰季佢係打kai後1格個AM位
雙核cm都打過,不過數字冇AM咁靚
今年起碼前3+ 杯仔先算合格
報價都未有都可以咬咁耐 有撚病

放放放 放你哋老母咩放
前三咁高要求
我有form前四收貨了
費蛇打破利狗嘅霸權
7小福幫曼重返歐洲大舞台
98年3冠王
98-01/06-09 英超三連霸
簡東拿, 碧咸, 朗狗, 月巴, 數唔晒咁多大名legend

同埋我覺得係撞正資訊爆炸嘅年代 咁啱成功嘅嗰廿年 多咗人留意 天時地利人和就造成而家咁多fans
剩係個樣 都值3000m
都寫到明FF討論下又唔畀
穩定前4,唔係放成條街嗰隻
得失球唔係上季咁核突再有隻杯應該係光頭佬今季最低條件
蘇斯黑柴唔睇波都識啦
宜家想做勝利球迷都做唔到
細個第一次聽曼聯個名係係新聞見到簡東拿對球迷起飛腳單新聞,第一次睇曼聯既比賽係97年佢哋黎香港時睇佢哋對南華場波(不過係電視睇咋)
咁如果到今時今日都仲不離不棄既都唔算勝利球迷既,話哂隊波都閪咗十年

不過好似支那吉果啲話咩一降班就唔霸支持隊波既就屌佢老母啦
果時堆人全部俾人叫勝利球迷
咁如果到今時今日都仲不離不棄既都唔算勝利球迷既,話哂隊波都閪咗十年

不過好似支那吉果啲話咩一降班就唔再支持隊波既就屌佢老母啦
當年傑斯個鐵達時廣告型到癲
賭俠1999有一幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞