【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
如果你嘅假設係得6,70m嘅話,咁我都反對賣,完
最搞笑係華西又踢到閘都係個幾好既結局
依家賣般隊一係搵mm7長期正選
再唔係市場上頂級攻中/cm有邊個會黎
換血都睇時機啦 今年換完中堅 鋒線
貪心到想換埋最無急切性既攻中
我諗高層都唔係好心急而家想賣走般隊,只係如果有好吸引嘅offer 都會考慮啫
收到你
點解人哋皇馬可以話賣就賣,價高即放係因為人哋係係食物鏈既最高層,佢哋揀球員通常只要係佢哋睇中,佢哋都可以話有超過7成機會會簽到,仲可以歎慢版吊高黎買壓價。可以好快好易就搵到人去接班甚至係搵到甚至更好既人取代賣走既人

但現階段既曼聯係唔會有呢個牙力,亦無係處於果個食物鏈既位置,除非成套體系打掉重練,唔係賣走體系核心而又未搵到新既戰術體系核心既咁隊波應該會震盪得好緊要
般奴29歲 賣到8千萬 辛祖 4千萬 西米3千萬
成隊得番 派飯 呢個瘀血
換psg 烏 同沙維 可能都有賺 剩
簽多個中場 中堅 閘位萬能插 輪換球員 就可以開季
真,除非球員想走,或者出水魚天價

放走般奴拎返60m有咩好處
60M 就算英磅,都唔算好吸引,當然唔制啦,起碼同Kane 同價先考慮啦
起碼1億先考慮啦 首先要清走西米 派飯 自轉 辛祖
呢d 高薪 又踢唔到正選的雞肋先啦
坐後備都拎幾十萬周薪 點頂
現階段唔急放,攪好後防先
賣走般奴,短馬同賣走辛祖、卡斯、福呢啲係唔同
般奴同短馬係隊波既戰術核心,般奴仲要係球隊既隊長,除非隊波已經培養到有人接到佢哋班或者已經買到可以取代佢哋既人,又或者係想成套體系推倒重練換過個戰術核心重新再建立體系。

唔係既真係唔知咁急賣走般奴有咩好處
自轉西米一定要清啦
呢兩個不問價錢都要清啦 阻住球隊進步
般同猛係兩件事
猛接唔到班唔代表般要永續

根本買猛果時好多手足話佢唔勁啦
依加又變咗‘個個覺得可以取代’?

撐般都唔好咁肉酸啦
Vvd?
馬賽領隊迪些比就格連活特加盟表示:「他是個冠軍級、國際賽水平的球員。我不知道之前發生的事情,而我也不會過度干預球員的私生活。當球員簽約加盟,我就會當他們是自己的孩子般看待,即使我對內要他認錯也好,對外我一定會盡力為他護航。我的球員就好像我的孩子一樣。」
間間球會當仔,係得親生老母唔敢認
女權
唔想踢就滾
其實般奴下半季已經少左好多鳩傳
FA cup決賽對曼城直頭控制埋節奏,做d假腳幫自己拎番d空位/等隊友走位,再傳

佢如果keep住呢場咁踢會好勁
否則,keep住下半季咁都問題不大

你問我,億半可能可以考慮
但要預埋太多新球員夾進攻,又係需要時間,到時唔掂唔好屌
有buy back
其實反而覺得胖虎係咪而家放,真係要考慮清楚D,搵人踢防中或者6號位呢個問題一直困擾咗曼聯十幾廿年,買極啲防中返嚟都好似唔係好踢到,又成日要搵啲10號位或者8號位嘅球員去改踢防中/6號位。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞