【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
係要放, 同般奴唔同
米路跌哂watt, 人工仲咁貴
買件有質素後生返嚟養唔差好遠

隊長
點可以咁輕易話賣
佢踢防中成日鳩落鏟
睇到都炆
唔係季尾拿個足總盃就可以否定般成季絕大部分西表演
大部分時間睇佢踢波方法個人係屌到出聲
咩原因就討論過 大家都知

欣賞佢熱誠同對曼既愛
但依個年紀
有1億收番支持放
想學國安奴賣隊長掛
曼聯無般唔識踢係因為班友成日都要交一腳比般先做跑動特別無梳短馬班後防 點都要質一腳比佢
其他人又唔敢大膽啲比 睇唔到/睇到唔敢交
結果好保守咁橫傳橫傳再橫傳依賴哂般做發動
隊波家陣明顯有般奴依賴症
支持留佢直至搵到&教到相同類型甚至更強既後生
般奴大半季西表現

你認錯on9but
我就有睇即討既
加埋每場曼都有睇
係絕大部分

安還安 佢都係差
龜隊唔計
隊友敗咗唔少助攻, 無佢連攻勢都無
佢係衰落後上腦鳩射鳩傳

不過如果有1億以上offer, 佢自己又想走
咁都應該賣嘅
其實燥d唔撚會發生既野都嘥撚氣
呢季般一定留甚或傾新約

要躝一定係卡米
有質素後生慢慢養,其實唔洗買,坦心目中應該有個.. Collyer
最好唔好係相同類型
一定係搵個護波盤帶能力強 上到腳可以自己帶生個波做突破
係咪缺錢起新球場
一年賣一個 夠晒錢
佢強項係呢味,仲可以點
曼聯真係需要一個生薑頭或者 Carrick
好亂個中場

點解般唔可以賣?
你要改戰術就要放棄之前個核心
18 過到黎
遲早都要走架啦
唔通真係踢到係曼聯退休咩
全勤咁濟,15g13a唔叫差啦係咪呀?
真,不過最好27歲打後先走
一場波平均得6成幾傳球成功率就算啦,10球得2球
即討乜人都屌㗎啦
龜上季係賺番啲分既
睇佢肯唔肯做後備啦 實有啲場次唔適合打high pressing
【Now Sports】西班牙前國腳馬達目前仍屬自由身,現時正與丹超球會北西蘭跟操。現年36歲的馬達(Juan Mata)今年1月離開日職神戶勝利船後,目前仍未落班,即使年紀不輕,看來未有掛靴打算。

這名中場為西班牙贏得2010世界盃及2012年歐洲國家盃,之前傳出有望回流祖國加盟奧維多,或前往美職聯搵食。

為了保持狀態,馬達現時隨北西蘭練波,同時評估下一站去向,相信8月底前有最後決定。北西蘭官方證實,允許西班牙人使用球會設施,並陪伴瑞典太太的家人。

擁有41頂喼帽的馬達先後效力華倫西亞、車路士,2014年改投曼聯,直至2022年加盟加拉塔沙雷,之前在神戶勝利船僅披甲1場。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞