【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
佢仲係踢上季d 濕鳩transition 真係飛去曼市斬死佢
要比就一齊比歐聯數據
水草ig 仲係一張曼聯都無
簽拉比算啦
你淨係抽負面例子黎講,咁當年利記賣當家球星古天奴,用舊錢買沙拿文尼雲迪克嗰班,最後掘起呢?
水曹+ mbe 1億
PSG Quick deal?
有幾多個猁式掘起?
疤賣尼馬 賣美斯
軌賣靈感神童
鏝走左阿古路

清 你咪鳩啦
痢個三叉戟中 法明奴文尼沙拿 都係同古天奴踢過
沙拿係17年7月加入痢 古天奴係18年1月去疤
做下功課先

痢狗18年賣古天奴個陣係已經掘起 唔係賣完先掘
16開始已經穩坐前四
17-18已經歐聯決賽 係米奴列送禮
18個季英超第二 係謝狗跣腳 (古天奴季中先走 你將痢狗個季功勞俾晒人哋?)

到講戰術體系 痢點解用錢換到vdk同alisson就好似好快成功咁 係因為痢狗個陣戰術都好成型 只要解決明顯攻強守弱既弱點就可以
但問題係曼聯成型喇咩? 坦波究竟踢緊咩? 係隊波仲係摸索緊、建構緊時候 求鳩其印象流咁話般阻住曼上限
Pro 巴勒斯坦
補多幾句

下下話般阻曼聯上限
到曼好似痢狗咁真係去到所謂掘起 成為挑戰頂級冠軍常客時 而邊個位係明顯阻礙既 先講賣邊個啦

而家賣咗般就可唔可以解決晒所有問題 曼聯即刻衝冠咩
哥迪奧拿 阿迪達 阻住曼聯上限
之前仲有高普
阿古路都計
大家唔好再拗啦
傷和氣
冇話佢阻曼聯上限,亦冇話一定要賣佢,幾時將個意思扭曲到賣般解決所有問題真係有拒絕唔到嘅報價可以考慮,只係想話佢唔係非賣品
屌你老木。
希望唔會有日佢過皇馬啲人攞返出嚟笑
吾皇
講到去到八千萬以上什至億先叫拒絕唔到既報價啦 鬼唔知收到一億 冇球員係非賣品咩

但現實冇收到 亦冇咩可能收到既時候 咁討論得就緊係現實啲諗當收到6、7千萬報價賣唔賣啦 就係講緊現階段、今季唔應該賣嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞