【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
米路第一季唔標青
第4 5中堅平時其實都已經好marginal
上年計埋shaw,去到kambwala成7個中個咁滯
用到卡斯米路8號中堅人選
cls
都唔知買佢返黎做咩...
講真,好似覺得佢係 VDB 二世

又係亂買人
坦哥踢唔掂般奴波 靠坦隊波上限就係咁多
事實係成隊閪嗰時 佢都交到貨喎 ching 唔係佢冇貨交 我屈晒啲責任喺全隊身上

佢出嚟講自己唔係正常發揮又代表啲乜....? 而家邊個唔同意佢上季係咁多年發揮得最差? 但係你哋講到閪係得一個程度 閪就係閪 全隊閪就般都一樣咁閪咁
希望醫療可以改善,d 獸醫炒唒未
我用字已經好穩陣 佢唔係標青 唔等於 佢唔係好
又好似閪個字咁? 閪就閪 好就好 冇程度之分?
你改親名唔使起底都認到係你呢下好撚屈
咁耐冇改
12月連續幾場都係佢先失波,1-2月有好多場踢到勁閪,海倫夠有排連續幾場入波,麥湯成日建奇功,依D又唔計既? 得佢係成隊閪時交到貨?

同埋明明人地講緊上季,你就講近幾季,然後你話係我拉黎講?
笑撚死
人柒係咁
因為今季閪足大半季 所以有好價就應該賣 咁都唔係否定緊咁多季表現???? 捉完字虱未?
陣除改完名都仲係度
唔勁就係閪 唔閪就係勁 非黑即白夠未
有好價就應該賣唔會考慮埋年齡? 咁樣叫否定緊過往表現? 咁以前班名宿就無件比費蛇賣?
其他隊啲中堅傷到咁既話其實仆硬街
除左哥狗可以玩到3個係咁輪換之外
上季阿妓Saliba全勤踢足38場
組軍角度黎睇其實冇可能係預會有人傷咁組軍
所以買到多個巴夫/Delete既話最少都要賣冰 有價既話其實賣埋龜都可以 3個主力輪換 必要時先搵9A頂
上季成堆人屌佢場均幾球禁區頂藍天射門,依家嘅般奴就得返創造力,把握力已經冇晒,但係齋創造力已經係全隊最好,冇乜邊個球員可以做到佢嘅貢獻嘅一半,加上佢喺曼聯都係最服眾嘅隊長,現階段嚟講留住佢,慢慢減少出場時間,等佢淡出同等隊友適應,點都好過一嘢送走佢
明明上季季尾話同沙拉塔沙雷傾好哂
米路第一季都唔叫標青其實都冇咩討論 大家認知差太遠
都ok嘅
上季般都叫閪嘅 都一樣冇咩好討論
又 或者大家對標青呢個term理解唔一樣 都係冇咩好討論
仲有而家係邊個捉住「閪」依一個字玩DEFINATION捉字虱?
把握力無晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞