【潮流興當隊長地底泥】曼聯終極FF轉會區 [2787]

1001 回覆
13 Like 14 Dislike
bruno除咗第一季年年雙10呢度都當垃圾
唔明點解要係咁ff mm成材
你走去問班港女識唔識
但肯定識beckham
就係唔睇波先答到佢射12碼勁
英曼咸奴
碧咸果時啲廣告多到,記得大概2003年,即係佢留長頭髮梳武士頭果年,佢長時間雄霸咗當時yes最受歡迎外國男外國男明星/名人排行楞既第一位
所以啲人仲屌鳩曼,曼為佢做咗幾多嘢,
叫佢鏟草嗰班仆班躝啦
多謝收膚肌幫好多人搣甩個英字
人地講緊上季,你就講幾季
大力巨又是一啲要走嘅風聲都冇
何wayne
如果佢踢得返第一季表現,𠼰係唔會賣,睇下呢季坦蛇會唔會再張發動攻勢點集中佢一人,如果再好似上季咁,曼聯成績都幾大機會決定喺般奴狀態起伏,正路應該要前場其他球員分擔佢嘅作用,做返佢第一季踢嘅波,專心喺前場比killer pass、插入禁區入波,唔好比佢咁多墮後分波
終於見到人講呢句, 好開心
係唔岩位, 唔係人問題
當然你可以話球員能力做唔到錯位都得既...
又唔覺真係會幫好多人搣走英
最多唔撚睇 / 屌住睇
佢贏咪會出返晒黎
hazard?
個d人根本弱智
成單野最大受害者根本係曼聯
啱啱續完約就爆單咁既野
2年冇得用但人工就要照出
中間仲要不停比班女權針
到撤銷控罪又要幫綠木搵租借
甚至要比埋sell on去確保綠木出場時間
然後中間d球迷又分2邊
一邊就屌球會做咩唔留木自用
一邊就屌球會做咩唔解佢約
就算上季都唔會大部分時間閪啦
我點解會話幾季 係因為你哋話要賣 賣得嘅話唔係唔理之前幾季嘅表現?
https://youtu.be/E-hGI5AQXR4?feature=shared
連般自己係3月時都話上季踢得好掙扎,唔係平時既水準囉

咁賣米路係唔係又要計埋第一季既表現? 同埋新聞自己都係傳曼聯要天價先考慮,都唔知你驚咩
般近幾年係張stat sheets靚同勤力
閪既時間肯定佔多過勁既時間
不服來辯
我嘅觀察係阿車曼都係寧願英撚早D收皮返來Pre-season
呢兩年唔只綠木啦,山曹,VDB,甚至自轉都試過白比人工啦,球會管理層唔廢都唔會咁多呢啲事啦
屌你老母亂鳩咁送個波俾人 射波射撚哂上天 斬波斬出界 空撚哂都射唔中龍 失撚左憶呀?
竟然冇妓legend屁屁
上年佢其實幾慘的
基本上全季都未full team過咁濟
比full team佢教嘅話唔質疑佢套plan A
但上年佢嘅plan B/臨場調動真係差到撐唔落
雖然話隊波嘅買賣人/傷病唔應該係佢負全責
但無奈曼聯就係得咁嘅環境下佢真係舞唔掂

但換左管理層暫時睇落轉會買賣都正路
假如傷病問題都改善倒嘅話
今年佢再帶d飛碟足球出黎就躝得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞