[航空]連登飛機膠討論區114

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
hi BA
冇關係,人情味可以解決其他地方唔存在嘅問題
又可以體驗人情味呀
國泰個IFE一般幾快會上到新戲
唔知幾時有得睇死侍與狼人
flynas signs agreement for additional 75 A320neo Family aircraft and 15 A330neo
https://www.airbus.com/en/newsroom/press-releases/2024-07-flynas-signs-agreement-for-additional-75-a320neo-family-aircraft
330neo用家+1
繼續大部分都係LCC
FYI 8月新上功夫熊貓4同歌斯拉
兩套都係今年3月
*7月新上
339 概LCC 又嚟5J y459
唔知 D7 XJ會唔會買
5J運豬

呢個topic 幾學術性
從未遇過
抵玩
用300座資源做到440個客
今日CX出隻A35K 飛KHH 台仔係咪又濕哂
#弱智先上threads
幾時嘅事
過去24個鐘香港嘅能見度都冇低過10km
係咪perform autoland咋

#弱智先上threads
然後只要個二線城市太近自己個hub令feed traffic唔吸引,

搞interline火車/巴士

少數兩個hub嘅airline (唔計中國美國)
Lufthansa (FRA/MUC)
Vietnam airlines (SGN/HAN)
Air Astana (ALA/NQZ(

睇FB個高雄航空器group
香港係咪得UO有直航去釜山 trip show出嚟只有UO直航
唔係好想搭UO plan緊KE/OZ去seoul玩陣再過釜山
https://www.traicy.com/posts/20240726305876/
有個日本人喺成田坐el al
用特拉維夫轉機去歐洲
check in嗰陣問啲問題detail到
呢啲就真係轉機閪盤
2024 年 07 月 26 日 21 時 至 2024 年 07 月 27 日 03 時 期間間中 能見度2500 米
https://www.hko.gov.hk/tc/aviat/taf_decode.htm

我唔否認Thread多弱智,但話人弱智之前自己check真d先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞