係泰國曼谷及芭堤雅 住咗3年,你問我嘗試答

888 回覆
184 Like 37 Dislike
冇依啲朋友我有問過啲泰仔朋友有冇興趣試人妖,佢哋都話啲鬼佬先鍾意。佢哋都有啲朋友男性同ladyboy結婚
真係文化差異,依家嘅我又唔會特別覺得ladyboy係好怪異或者排斥,只不過係佢哋一個選擇
依家仲有冇捉人去Kk園
聽過幾個朋友都話識人比人夾左
唔敢去了
貴野高級野先垃圾 我係泰國按過既鋪頭起碼20間 啲高級野勁垃圾大部分都摸骨 黑面 R tips 應該係遊客養到咁
反而bkk遠離啲旅遊區既平民陀地鋪啲師傅個個都超認真 同你玩足哂MMA啲體技 仲要俾200baht tips已經開心到仆街 當然街邊特別平嗰啲要小心入錯邪骨
平時生活有咩嗜好?
我泰國frd講到chula間大學好撚勁好撚難入咁,點知一Google原來世界排名得200幾,仲衰過香港大部份啲U
每月3-4000hkd都夠
如果照你咁講嘅標準
清邁我咁耐都未去過啊,唔方便,驚悶。

曼谷及芭堤雅都還好,其實都多泰國人識英文,簡單都溝通得唔錯
泰國d日本嘢幾高質,$6-70hkd但有日本當地質素,完全屌打香港既日本餐廳
識啲嘢
我揼開平民骨,300baht 2個鐘
睇住盤生意,gym,睇吓書聽吓歌
星期一至五都好regular ,有時夜晚煮吓飯,睇吓美股準備收市瞓覺
六日應酬吓,食飯high tea飲酒篤吓波咁啦
唔排斥咁點解你唔試下?
泰國嚟講算係咁啦
泰國大學生學歷都冇特別架咋
我依頭Ekkamai都好多居酒屋,抵食,大部分都係日本師傅
泰國都好多日本人居住
我有時都落去搵啲師傅收工飲返兩杯
但omakase就差唔多香港價錢,唔知點解
泰國仲危唔危險kk園
呢個係一個性價值觀及道德上嘅問題,只能夠答你我鍾意天然嘅女人
世界上任何地方都有危險,至於泰國嘅k k 園都市傳說講真真係得啖笑,但係我又唔會否認冇啲咁嘅事發生
1月諗住去旅行 去日本定泰國好
儍仔
喺泰國搵錢?
緊係去日本
道德問題?你啫係話trans 嘅性愛行為係不道德?
有無學泰文?無學就走過去係咪都生活到?
泰國國際醫院水準好似都幾唔錯
睇醫生貴唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞