係泰國曼谷及芭堤雅 住咗3年,你問我嘗試答

888 回覆
184 Like 37 Dislike
會落club同bar玩嘅女
大部份都係好隨便好熱情好玩得
你個樣生得唔錯嘅話都容易食到
冇乜經驗嘅仔會好容易沉船
因為佢哋好識散發魅力引誘你
唔可以同佢哋認真講感情
其他正經嘅泰妹性格我就唔知啦
因為我都係落club識嘅
曼谷呢排天氣係唔係日日落雨?
Jods fairs就最豐富,但多大陸人,貴啲
如果想感受本地啲,又大啲可以去
席娜卡琳火車夜市 星期四至日先開
佢有好多間嘅,如果芭堤雅就揀唔係沙灘個邊個間
都幾誇張 我見佢朋友入面有啲女係條仔知佢飛外國係去做都唔介意
On nut邊間?
Avani? 依間我啲朋友個個住過都話性價比超好
又新又乾淨,落樓已經on nut BTS,又有超市又有少夜市

Ekkamai酒店冇咩選擇,要近少少近thonglor嗰邊
泰國好多club格局都好大陸式
大部份都冇Dance Pool
其實大部份旅客區都會俾個遊客價你,盡量都講吓價囉,覺得貴咪唔買,覺得值嘅咪買囉,就係咁簡單
一個人,bts>坐短程電單車>grab
如果你要慳到盡的話
落club見嗰啲唔係簡單身體接觸啦
靚仔少少嘅 玩一陣已經可以又攬又錫
見樓主話用Investor Visa,我仲以為係我呢邊香港朋友開post
但見到住Ekkamai就知唔係
我都覺得冇乜野 又唔係一定要過世
佢地出去做嗰啲分分鐘經濟獨立拍拖唔駛條仔出哂錢
只係驚訝原來對於泰妹黎講係家常便飯
Barr兄你好小弟之前都係跟你學嘢
講呢啲,通常跟我學都是衰嘢多
個朋友又係嚟咗3年左右,又係用投資簽以為是佢。
咁搞笑
有緣喺post內見到你,非常幸運,
祝你生意興隆,長玩長有
有冇同人妖/泰仔玩過
屌呀 依家泰g都咁高竇17年仲3q玩到朝早
長鐘冇2q屌死條女

https://youtu.be/p-wALnzEoII?si=B3UM94qAhnSjJZIj
話說呢到啲call g 攻略del晒
邊度有得叫鴨
住過On Nut嗰間Ramada by Wyndham,幾高汁
好多做g泰妹 香港做1樓1,泰國揸靚車ig 女神生活post

點解咁大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞