係泰國曼谷及芭堤雅 住咗3年,你問我嘗試答

888 回覆
184 Like 37 Dislike
有冇邊間酒吧性價比高 最好野好食又有靚景打下卡
依加d sex toy 檔收曬皮
買賣sex toy犯法
Ladyboy係基定係直
純粹為左搵錢比人插屎眼
感謝巴打意見

我都睇過好多關於馬拉華人待遇及各方面不公平既news。
最初我係諗住馬拉係溝通、交流上都易啲,所以考慮埋。
因自己都幾鐘意檳城呢個城市,所以都想研究下。

咁巴打有無小朋友係泰國讀書?
決定試下Akira back
我無但有香港同中國frd的小朋友係曼谷讀:
Regent's International School,
KIS International School ,
NIST International School。
參考下先
感謝巴打
陪讀一般只出比媽媽,老豆用唔到。
如果兩個小朋友
爸爸媽媽一人申請一個
咁可唔可行
烏蠅柴係咪貴過正常女
去三日好慘喎

唔關有冇女朋友事啦, 比你1千個女朋友都冇用
返份牛工冇咁多假期用 冇辦法啦
不過我凌晨機到 唔瞓覺同friend飲酒篤波直落
之後嗰兩日都玩盡瞓好少
三日其實都夠玩到好多嘢 唔會好遺憾
下個月去四日冇咁慘啦
想問下而家自駕,重多唔多黑警收片
咁你咁既case係慘d但盡左力
有好過冇囉

凌晨機 唔瞓 玩盡瞓好少
師兄搵命博
岩岩去完曼谷返黎
點解香港買皇家腳貼仲平過曼谷買?
香港我見有16蚊包
曼谷bigc都要百幾銖, 圍起20幾30蚊
我仲後生
我每次去唔瞓覺通頂玩都唔眼瞓好撚精神㗎
係完全唔辛苦
而家每個月都去兩次曼谷 每次都係咁玩好撚開心
哇 真係好chur
我接受唔到幾日又要坐飛機

平時我開大船 起馬5日都係個海到
3日好趕 飲杯咖啡都覺唔夠時間
做邊行?
你性格同體力精神接受唔到先覺得chur啫
我就完全冇呢個感覺 咁玩好適合我
Big C啲嘢貴過出面
機程得嗰2個幾鐘
其實比起其他東南亞&東亞國家黎講係好近
而且唔駛好似去其他國家要預先做足planning
內心係輕鬆玩
所以會輕鬆開心
我每次去都係帶幾件衫就走 同埋都冇任何plan
我而家都係當泰國係鄉下咁返
去邊度 食咩 玩咩都係隨心求其
每次去都係好放鬆好舒服
泰國真係一個好chill嘅地方
MBK有乜咁好行,全部都係流嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞