係泰國曼谷及芭堤雅 住咗3年,你問我嘗試答

888 回覆
184 Like 37 Dislike
呢排去親泰國都鍾意住on nut
下次試下ekkamai先
未係曼谷玩過,睇完好心動

試過有大學生帶我去佢地d club,
係冇咩旅客
但我覺得d氣氛柒柒地,播d歌又麻麻
有d似 大陸mk味既lkf
泰國有時見到佢地沙律/生醃
覺得係一場賭博
唔駛提,講真, 呢d全部都係要自己試過先work

我以前第一次以為冇料到之後狂吸,
個世界慢撚到, 又嘔撚到, 但係都係咁先試過強烈既感覺,正

飲下酒呢d都類似要自己食過下屎先得

全部都係旅程黎
(唯一勸大家如果同老婆/gf一齊食, 唔好對完做愛,
有機會有dependent,真係搞壞左件事, 返唔到轉頭,
呢d野留返同sp/職業女性玩好)
咁咪一樣有好多泰國人結婚生仔

同埋識女都睇你喺邊度識嘅
港女雖然西, 但通常冇咁深城府,

泰妹/支那/越個d有機會好有機心,
巴打日久見人心, 條女講咩唔駛太上心,
除非條女真係好正經, 但咁正經你班仆街如果又縑人地毒
咁啱12月有假,依家15,16唔知嚟唔嚟好…
係咪度度都要劈價先唔會俾人呃旅客錢?
你呢d問題講真冇人答到你

即係10個case 9個出軌,1個冇事
如果你就係冇事個個,咁你緊係覺得泰妹好可靠

我之前都有個泰妹女朋友,
又係人一個,係正常關係, 認真關係

其實呢d野真係唔分國界, 覺得巴打好似比較純
硬要講既,background最幫到你, 如果你中產阿,出國讀書, 返黎有穩定工作,
咁佢做過working girls 機會咪低(係低阿, 唔係冇, 呢個世界邊有100%)
你邊到識,咩場合識咪算係客觀上保護到你既條件?

如果你係泰國當地大公司做野,識返同事咪安全d囉,
但你tinder match/落club 識, ummm,
睇送食飯咪算
聽好多次 呢個故 仲要唔同圈子都聽過
聽好多次 呢個故 仲要唔同圈子都聽過
岩, 其實我未搵到一個地方唔岩獨遊

反而係唔係個個地方岩自由行, 可能要請tour guide (阿富汗/有某d非洲國家)
定係自己漫步,周圍行
有冇遇過咩鬼怪野
泰國喎
多唔多香港女仔同泰仔拍拖
可以點識泰仔
可能我係我過敏體質 去左一日曼谷 第一日穿過大街小巷搵local food 第二朝起身 feel 到成條氣管都係痰 講野好大痰音
返到香港睇左3星期呼吸道科醫生先叫舒緩症狀

當然我本身係敏感底
越南妹好撚正
想屌
同泰妹認真關係幾乎冇可能
佢哋思想心態太過open 成日都會搵唔同仔玩
真心唔好沉佢哋船 會後悔
如果佢平時係鍾意落club同bar
咁你就唔使諗認真關係啦 100%都係玩嘅心態
唔好咁易俾佢哋言語呃到
佢話想同你認真你都要諗清楚佢係咪講緊大話
一個人? 交通出入bts 定grab定揸車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞