素食撚入肉食餐廳要求素食被拒,店員已道歉仍然被公審服務質素差

565 回覆
27 Like 1912 Dislike
陪審團一致裁定 狗也不屌
好耐之前已經測試過,非常之簡單嘅題目:凍飲走冰,成班傻鳩賤柒連登狗一開口又係話做唔到,有啲仲懶醒又話要點點點換晒個廚房,改埋個運輸過程,然後唔知整啲咩quantum mechanics 嘅技術先做到喎。所以,出街買嘢食飯,千祈唔撚好聽班賤種亂柒咁點,佢一話做唔到就即屌,屌撚到佢肯用腦為止
即係好似而家咁,屌撚到你隻豬鳩兜面撚懵懵冇聲出就啱。成日話做侍仔人工低,我屌你老母啦人工低!憑你?腦又唔撚用嘢又唔撚做,憑你想𢭃幾錢人工?我就話一蚊都俾多你,完全零增值嘅廢柒仲想𢭃人工,食撚懵你啦知撚狗!
見到你七個回應好嬲好嬲咁就好笑
嘈完又點
仲有正字燃
人地咪直接講左囉
隻閪耳俾條菜塞撚住左呀
都話你爛泥扶唔上壁,對你呢啲自甘墮落嘅人當然講乜都冇用
你最叻
Google epigenetics
Steve Jobs adopted a vegetarian diet during his college years. He reportedly became a vegetarian in the early 1970s while he was attending Reed College in Portland, Oregon.
又嚟舉啲context farm式孤例證明
事實上真正受醫學界推崇嘅飲食方式係Mediterranean diet
唔係連essential amino acids 或者相當部分vitamins都要採用好多種類食物先fulfill到嘅vegetarian diet
夠薑去清真牛肉館嗌豬肉呀八婆
遲下就係 回狗要求豬肉店提供清真肉
有冇人發覺身邊越來越多人後生中cancer
https://lih.kg/kRyraS
真係西到不得了,大能哂咩
香港服務業一日閪過一日,就係因為有你哋呢班連登賤狗地底垃圾連基本服務標準都柒撚懵懵唔知道,將要求最基本服務嘅人標榜為西客所造成,你哋一日唔冚家剷,香港人都要為你哋捱閪待遇
你又唔自己開
你呢啲答覆顯示出100%連登狗水平
咁你肯定係白卡廢老
唔係食素食壞腦,而係個腦壞左走去食素
死去讀吓書先出嚟鳩噏啦低能仔,講緊乜都未撚搞清楚,成班連登狗都智撚障
你貼張cert出嚟先同我講讀書啦
Can becoming vegetarian or vegan help lower your cancer risk? While no diet choice will guarantee that you won't develop cancer, cutting meat can help you lower your cancer risk. The American Institute for Cancer Research promotes a plant-based diet. Two-thirds or more of your plate should be plant-based foods.

Can a vegetarian diet lower cancer risk?

MD Anderson Cancer Center
https://www.mdanderson.org › focused-on-health › vege...
真,如果個咖啡整果時已經加左肉去整
跟本上俾你就係俾左肉你食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞