素食撚入肉食餐廳要求素食被拒,店員已道歉仍然被公審服務質素差

565 回覆
27 Like 1912 Dislike
可能佢做奴隸做到覺得自己已經係一件唔值錢既野掛
其實你想點
你都純粹想鳩發洩姐
為乜
香港閪客系列
呢個咪就係你條低等生物同我嘅分別囉,你想明?投胎100次睇吓撞唔撞得中有次生得醒少少囉
可以試下
屌醒班傳菜龜囉,做番正常人嘢吖,我間唔時都會返香港食飯,唔想餐餐背脊骨落
唔係wo 你真係好適合做侍應 就咁聽你講都覺得好撚勁
睇呢個post就知大比數死港燦蠢撚到冇藥醫
咁即係同時都有好多蠢人食素?
又同時有好多勁人食肉
亦同時有好多蠢人食肉

so?
我上次行街經過見到間素食menu幾有趣,新 港式得來又Affordable,所以就算Menu上面冇肉食,我都硬着頭皮入去諗住問吓可唔可以有例外。 第一個後生哥哥:「有啲應該可以轉㗎例如冬蔭公照燒豆腐飯。」
我:「好啊!咁晚餐set呢?」
:「我要問吓manager•」
中年女人manager趕時間語氣:「有咩幫到你?」
我:「冇啊,想問吓你哋晚餐set有冇得主菜轉肉食?」
佢面無表情:「我哋冇肉食,對唔住。」

哦。唔做肉食友生意可以直接講,冇理由咁大間餐廳肉都冇一舊。無其實唔緊要, 好正常,但係大部分餐廳都會試。你咁既服務態度,一定無睇古天樂。
條智障真係以為求其執幾條菜就出到veg dish, 離地到
竟然一嚟唔係屌柒傳菜龜定廚房狗
白烚意粉都無?又真係唔識變通
屌終於見到「傳菜龜」
好心就死去驗吓腦啦,個post講緊乜都唔柒知就衝入嚟叻唔撚切,廢柴一碌唔死冇撚用
條女以為自己照入間餐廳就代表放下身段,餐廳一定會受感動遷就佢,正宗閪港女心態
cls
咪撚同件弱智拗啦
拉抵晒自己水平
Billie 廿零歲兩奪oscar
emma 三十幾兩奪oscar
Hamilton 史一
祖高域史一
美斯史一

邊個夠佢地勁
你即刻彈出嚟柒
咁關食素咩事?
睇純文字都覺得條友閪
你咪試吓入麥記叫蒸魚飯囉睇吓人哋黑唔黑你面
好撚心睇完menu冇素就轉第間啦
全世界就你班素食撚咩
麻撚柒煩
呢啲post最反映到智商高低,蠢人講極唔會明,而且最鍾意話唔得,冇撚有錯,邊啲廢柴一嘢就話唔得智商高唔過50
屌飲喜茶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞