素食撚入肉食餐廳要求素食被拒,店員已道歉仍然被公審服務質素差

565 回覆
27 Like 1912 Dislike
唔係啊 素食人士就整頓普通餐廳嘅服務素質
我就幫手整頓返素食餐廳嘅服務素質
似係你智商不足50,我無肉不歡最憎素食撚,咁都可以搞錯,你真係快啲跳樓死遏制通漲
原來祖高域都係素食撚
連登仔又炒車
睇唔到
佢係so call自稱鍋邊素
其實我都係鍋邊肉(多肉極少菜揀飲揀食)
唔係,如果我做咗素食俾你收幾錢好,按原價會唔會又俾你屌
同埋素食明明就自己煮係最啱口味,係都要去刁難人
你班死傻鳩無知港燦仲喺度糾纏食素食肉仲撚搞笑,連問題喺邊都懵撚柒柒
rich dieter karen

啲侍仔𡃁仔黎架喳
佢哋答乜都唔會百分百當佢準啦
個經理講點都大過個𡃁仔講啦
做咩姐你
經理原來真錯都好 佢都係大過件𡃁仔
你入去聽個𡃁仔講唔聽個經理講你咩料
無就無啦 對唔住三隻字都嘔埋俾你做足門面你睇 仲想嘈?
你咩料呀?
啲左膠素食撚搞埋出嚟幾廿種名目, 一係食,一係唔食, 扮乜撚嘢自己根本冇嗰種恆心, 耐性食全素先搞埋啲狗屎垃圾出嚟
對唔住三隻手嘔埋俾你做埋俾你
都仲要嘈
你咩事
想再假啲姐 下次咪俾埋個笑容你睇囉有咩所謂
所以話你低智商,仲一味喺度食齋食肉,問吓你老母點解生得你咁低能仲好啦,咁得閒碌電話
你講野九唔搭八又冇重點咪唯有盡量遷就下你
我怕冇人和應你呢啲社會弱勢人士 你又會唔開心自尋短見
西客
咁kam 又豬
唔做豆腐婆都唔得啦
邊有男人要
我有舊同事信佛+食齋
同佢食茶記佢都係嗌菜心豆腐飯 唔理隻碟/鑊/有無五辛
係無宗教信仰+左膠素食撚先咁煩
She/her係bio 你想佢點呢班撚樣嘅feelings大撚哂架喎
有精神病先會長期食素
比個白飯佢算啦
有宗教信仰信佛嘅都唔會咁弱智, 佛在主觀的心, 不在客觀的事, 本來無一物, 何處惹塵埃
食肉食素其實好閑,但你唔好因為你個人喜好問題逼鳩人同你玩你啲on9野
關呢單咩事
下次有閪客駛唔駛又貼同類型客出黎
仲有一種叫做二手素

即係鍾意食啲食素嘅動物

例如食牛肉
仲有煲同pan都唔可以煮過肉洗乾淨再同我煮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞