[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (9)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有何傻賢......
東南海盃今晚開始踢八強
如果政府收返石門塊地起樓,再求其比個街場傑志練波
賺到嘅錢已經夠整多幾次「鳳凰計劃」去支持香港足運

利申:for the good of HK
如果東方自降落丙組,再平放主力俾理文傑志轉會費2-3萬全包
慳到嘅錢已經夠玩多 唔知幾多季 俾理文同傑志去專心備戰亞洲賽
利申:for the good of HK
賽程呢D野應該有現成software gen, 唔明點解會變成咁
直接摺埋慳得仲多
又鞭
係都收返加山
要顧埋bk場個d掛
佢仲要on9到同一隊一日打兩場
真 振興港足全賴南華拎返塊地出嚟
簽少爺做翻譯
又踢多隊
孫銘識助攻又點
躝番去踢閘啦
24人決選名單如下:

門將:吳卓蔚 (岩手斑馬)、梁蔚雅 (傑志) 、黃琬琪(頌恩公民);

後衞:劉雅澄、黃曦桐、冼仲意 (頌恩公民) 、朱素君、鍾貝琪(傑志) 、王素嫻(沙田) 、郭靖雯(浙江杭州女足);

中場:湛靜雯、蘇鎧霖 (岩手斑馬) 、韋婉婷 (高雄先鋒) 、區芷綽、陳穎晴、石川伽琳、關詠瑜、魏嵐(頌恩公民) 、傅昭文、何玫薇(傑志)、馮雪雯 (和富社企)、陳詠詩 (沙田);

前鋒:朱寶恩 (佛山皓博)、張煒琪(傑志)
https://www.hkfa.com/news/latest-news/21008/detail

中國香港女子代表隊將於2024年7月11日及14日於本地進行兩場國際足球友誼賽。

現公佈24人決選名單。

守門員
吳卓蔚 (岩手斑馬)、梁蔚雅 (傑志) 、黃琬琪 (頌恩公民)

後衛
劉雅澄、黃曦桐、冼仲意 (頌恩公民) 、朱素君、鍾貝琪 (傑志)、王素嫻 (沙田) 、郭靖雯 (浙江杭州女足)

中場
湛靜雯、蘇鎧霖 (岩手斑馬) 、韋婉婷 (高雄先鋒) 、區芷綽、陳穎晴、石川伽琳、關詠瑜、魏嵐 (頌恩公民) 、傅昭文、何玫薇 (傑志)、馮雪雯 (和富社企)、陳詠詩 (沙田)

前鋒
朱寶恩 (佛山皓博)、張煒琪 (傑志)
達蛇=香港修夫基
你地場場屌 場場唔識輸
有傻賢,班仔前班仔後,注定失敗
何蛇哽咽
唔會啦, 佢季尾整多場足總盃都炒埋
重未計D精液盃
今場我地打得好好,我地班仔好爭氣
可惜我著日本風褸所以輸波
冇陳綺馨 唔睇了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞