歐洲旅遊交流(10)

771 回覆
3 Like 1 Dislike
turquaz/royall呢幾間都係出名,最多人簡,5星級服務
當然係最高價,仲要有時唔係你比錢就BOOK到,好FULL
其他個D係klook/getyourguide個D未必信得過,分分鐘係飛第二個valley,唔係goreme個到

想平又穩陣,去到先book都冇所謂,除非個排好多時都飛唔到,唔係既話即場book第二朝都應該有

PS:好海鮮價(睇天氣),只要個排有勁多日都冇得飛,間間都唔會平,貴一個double都唔出奇,個排日日都飛到,就會正常價
認同好海鮮價!不過安全都真係考慮因素,哩啲活動比多少少、玩得安心又放心都冇所謂嘅!

分享埋上年去棉花堡玩滑翔傘都係咁,網上book $7xx (個刻覺得平過歐洲其他城市,唔理3721即book),但原來落地book 又係$4—500都有,真心誇張
Swiss 都幾好呀

漢莎就啱飛機膠搭 絕無僅有嘅a340

Finnair 無搭過 ,而家要成14個鐘,又唔近其他西歐國家
搭佢轉機仲有咩優勢
列支敦士登真係要睇清楚,嗰啲咩歐洲四十多國全包嘅卡有時會唔包佢

邊界位都仲用到,去到vaduz 市中心就玩完

我嗰時中咗伏收唔到,又要行山
好彩自由鳥漫遊即買即用
咁等佢特價先買
有冇試埋啲heat tech 手套 頸巾 冷帽呢啲
想問下如果我要坐兩程跨國火車加幾程波蘭國內,Euro pass返唔返到本
你睇下巴士/鐵路係邊上落車重要d
路線就睇咗嘅
係諗緊使唔使而家訂飛先
應該會揀返搭火車最尾先轉巴士
定係到時現場買飛都有位坐
鐵路坐前幾日都得
無,拎唔到咁多野
我拎左2部相機了
佢有d地方特別唔俾飛你留意下
btw冬天大風到吹撚走
2部
我都係1機3鏡
如果而家plan11月頭去瑞士會唔會係不可能任務?
冇概念
你平時plan幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞