有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
答咗先啦, 垃圾
世界係唔公平所以你d死窮撚咪淨係可以開個外掛係度ff
輸得起使撚開掛咩
費事條ON9叫啦
玩遊戲就係想公平
連遊戲都唔公平仲點解要玩遊戲?
人生online夠你玩到唔玩
有,開外掛死全家
開外掛不如睇人直播玩仲好啦
有,不過我好有原則,對戰game就唔會用,合作同單機就會,慳好多時間farm,慳返嚟嘅時間可以玩第二隻game,享受用cheat engine 搵code 改code爬文嘅感覺
究竟你人生有幾失敗先會諗到用錢嚟買輸嬴啊?
定你老豆老母瓜咗留低億萬身家俾你? 咁就真係恭喜曬啦孤兒仔
平時買開咩掛啊? 自瞄 + 透視? 手殘 + 眼盲?
可惜, 外掛都醫唔到你腦殘, 真係失敗
現實真係識樓主d撚樣

早幾年好興咩 網上狼人殺
成班fd係自己屋企用Wi-Fi連機玩 純粹for fun

有條撚樣為左蠃 出埋曬d類似外掛

完全唔知佢做乜鳩

蠃左冇獎 輸左冇罰
打劫都無害人哋,打劫為賺錢啫,店舖損失有時保險有得Cam。

問題係,打劫影響到保險公司收益,對社會造成損失。

同樣,外掛都冇實際上影響到玩家,但損害遊戲壽命,影響遊戲公司收入。

當個個人為咗變強而買外掛,筆錢都只會流入外掛賣家手中,遊戲公司一個仙都賺唔到,冇辦法繼續更新,或推出更多好嘅遊戲內容。

而且,不滿人生online唔公平的人,可以選擇自我毀滅,厭倦外掛不公嘅玩家,同樣可以選擇唔再玩遊戲,而且成本更低。最後冇人玩一樣不利遊戲發展。
唔好攞我同你個例子比較
成班識嘅frd 玩board game我都唔會cheat sorry
無人課金點養game , 開善堂呀?
直接叫遊戲公司寫個官方外掛
有咩分別? 50步笑100步分別?
咁都叫冇害人?
ching重度喎
你咪害左人地既遊戲體驗囉
玩單機其實無問題
你人生已經夠廢
連打機都要做廢人
不如打開窗刷首抽算啦
可能有得去異世界開外掛呢
垃圾
你咁講,運動員食禁藥都得啦
單機咪無問題
online緊係唔得
呢個世界分對錯除咗靠法律 仲有樣野叫道德
你可以話自己冇問題嘅 係冇品姐
你玩咩game先?
單機話之你開到飛天
你成個人有幾廢
先會正常打機都無滿足感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞