有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
世界本來就唔公平,官方要ban鳩你咪ban鳩你
掛狗大條道理上黎搏屌為乜?
頭先打機老母攞碗湯俾你搞到輸左呀?
你都識講係為娛樂 咁你又用人生比?
on9仔
你咁講打劫都得啦
因為咁警察架構多左
保安管理大左
保險行業配套大左可以做得更好

你知道你提出嘅論點幾on9就得啦

你本身個立場根本定義左每件事嘅本質
都一定有好嘅一面
而家走埋黎想懶清高支持少眾層面
但自己又唔知自己企緊個位係偏離左普世價值
其他例子就用普世價值去量度
娛樂條線就用個人執法線
你又知打機公平份娛樂對一個人唔重要?
如果果個人已經返工受壓每日係靠呢份公平
去平衡自己嘅心理狀態
因為咁跳左樓
你條執法線又係話咁係佢諗野偏激咁樣?

你想型唔緊要
咁你咪支持埋打劫殺人係okay囉
型d唔型d 最後咪柒頭囉
如果你玩單機game就係
樓主老母俾人中出都冇問題
開心咪得囉
所以幾時都話,踢波帶士巴拿同鎚仔係好合理既
弱智仔先玩弱智驚
開宗明義咁講呢個世界係唔公平
討論空間就係提旨係

人類唔應該係唔公平嘅世界追求公平
呢個係一個錯誤

咁比人殺都係唔公平姐
害唔害到人關你撚事咩
佢廢先比人打到劫姐
明明就點哂你嘅提旨
你係應該話:係呀 我就係想講呢樣野

跟住又要縮話咩害到人唔計
你未夠清晰知道自己討論緊咩
就唔好揀d咁難嘅題目加企個carry唔到嘅立場
何伯食完偉哥,硬過你持久過你,係咪代表你性無能?
師兄你應該係嗰啲讀書失敗出貓當成功啲撚樣
開過外掛服 等你班外掛自己慢慢開 就冇問題
佢冇老母
課金遊戲你玩個陣一早知係pay to win
你覺得唔公平咪唔好玩
個外掛你自己寫既我就服你
你打唔贏人所以要開掛咪即係你廢囉
咁樣會影響成個遊戲既生態平衡
亦對其他人唔公平
你個人人品差咪冇問題囉,你賭錢都可以出千架,遊戲黎啫,技術不如人咪出千囉。只要你唔介意其他人眼光做個自我中心即人殺人放火都得架,睇你自己底線啫。
不過我一世睇唔起你呢啲loser囉
你遇到外掛都係pay to win 一種
開外掛死全家
外掛滿天飛,隻game就會冇人玩
就會累到隻game營運唔到
公司冇錢,炒人,員工失業,餓死老婆仔女
咁你都話冇害人哋?
單機ok online fk
收撚皮啦社會垃圾你成世人幾撚失敗先打機都要開掛
有咩資格同人講操作 死撚咗佢喇打機唔夠人勁就用旁門左道嚟自慰
你係咪打飛機個陣會口爆自己個啲死基佬嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞