有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
就係有你呢D人渣
先會破壞競技既水平
咁普通玩家打你咪又係難瞄
你咪一樣損害緊其他正常玩家嘅權益
冇你老母咩傻閪
單機其實唔想用,但一係冇得set難度,一係個爆機記錄或者d成就大大隻字寫住easy我買隻game嚟玩梗係想玩到100%架啦

online pvp 如果唔整限時任務同獎品其實都好樂意認輸嘅
你hack入銀行改你account 都無害人架

你當咁係隻驚就ok架啦
咁叻你整隻game唔洗貨金比人玩咪得
我都覺得外掛睇數據 / 睇Damage 無問題
當初LOL睇出龍時間咪又係外掛,原本全部人都睇唔到出龍時間既

屌你D game唔知專登定咩,寫到唔清唔楚,唔係隻隻game都寫明畀你睇有幾多爆擊,就算寫幾多%,計埋本身隻人既裝備 條數又唔同計法,有外掛show埋平時幾多下爆擊一次 仲好啦

我覺得外掛係令遊戲進步,無人爆背後數據 鬼知Elden Ring完整故事
無人爆抽蛋機率數據,邊個知係咪真係3%?
你廢就廢啦
因為唔好玩
遊戲樂趣來自挑戰

冇挑戰就冇樂趣

細個玩GTA2同3 下下入code開哂武器同CALL 坦克
玩兩玩 殺完人 爽完就算

到GTA 4-5 先識好好享受隻GAME本身既故事同限制 帶比我既樂趣

從此打機冇用過金手指/外掛
打機為輕鬆
訓覺最輕鬆

冇挑戰性既遊戲不如唔好玩
訓覺算數

所以我都唔明
仲要係打pvp
輕乜撚野鬆
睇開幾多嘢,認真諗唔係全部都不能接受
有啲跨平台 game 咪又係俾 aim assist 某啲玩家
咁你仲打機黎托呀?
其實冇乜所謂

只要困曬佢地喺一個得佢地既sever影響唔到正常玩家就得,再講睇佢地神仙大戰都幾好睇

喺YouTube睇過有時佢地爭業界龍頭到時到侯會黎返場大戰,輸果邊就係契弟,睇佢地果種準備,果種部署,高價請啲參數員返黎,反制再反制佢個反制,預判佢個預判個預判,再加埋啲匪而所思既爆笑動作,真心好撚好睇
人地打劫都可能為娛樂呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞