有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
笑死,明明自己係弱勢群體,唔去追求公平正義,反而信奉弱肉強食。😂

笑死,心情好多了🥰
就係個世界本身唔公平先會有競技運動同遊戲嘅出現,透過set唔同嘅rules係相對公平嘅環境下進行 。另外反應快唔完全係天生,有得練,而且反應快亦唔係喺遊戲入面有絕對嘅優勢,但外掛係,如果你真係反應太慢影響遊戲體驗你大可以搵其他類型嘅遊戲,總有一款係對你嚟講相對公平

見到你個pizza post就知係假膠但係都想覆
諗起Steam有隻Game 叫「中國式網遊」 可以免費享受課長嘅感覺
呢個算唔算係你講嘅外掛
https://youtu.be/1IUgdjfdCtQ?si=TFYEJpM69E5uYL2o
事實係
法律保障有權力的人
唔好忘記法律是人定
人定一定有漏洞
調返轉啫,你駁咗佢第一步先啦
你認唔認你試過佢先開外掛先
遊戲既本質係建立喺規矩上面 透過遵守規矩去競技比輸贏
否則你可以用手踢波 坐跑車去跑步比賽啦
如果個遊戲規則係容許你開外掛 咁咪無問題
問題你開外掛都唔係守緊規則玩遊戲 咁輸贏有咩好值得討論
就好似你勝利條件都無達到 衝到沖點又有咩意思
如果你玩單機game既話根本冇人會care
correct
洗咩同垃圾樓豬講咁多野
簡單概括,呢個世界得一個地方既人最中意用外掛,
骨子裡既野好難去改變,
開外掛無問題,咁姦淫擄掠都無問題啦
人地天生聰明過你,咁唔公平都玩
對你好失望
台灣人同中國人不相伯仲 呢味嘢
咪即係民族性問題
唔夠人強大就話人地壓制自己 制裁自己
唔思考係根本自己廢在先 去合理化自己出千 偷技術等行為
骨子裡都係中國人,好聽啲叫華人,
真係不相伯仲,只不過大陸基數太大,
所以只要係競技性質既遊戲,都有佢地出現既地方
我同意架,不過廢事扯太遠啦
你都黐鳩線
樓主條垃圾對d 答唔到嘅問題又扮盲
駁唔到

樓主係弱智
樓主係高官材料
個例子可能用存錢用真鈔
無能力就用假鈔會唔會易代入啲
機制被人破壞
樓主唔抵得啲人有公屋住?
見到呢句就知block得
影響咗我嘅利益喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞