有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
真係,不過比人ban唔好喊
外掛可以係隻game 入面練返嚟?
係無問題
同樣你比GM 捉到都無問題
閣下係覺得攞刀去踼波好正常
或者象棋有邊有五隻車好好玩
你天生on9我都鄧你唔公平
謊言不會傷人 真相才是快刀
佢係覺得個個人都可以打針變超人最好,唔打針個d係傻仔
唔同架
好多驚個gallery 冇對白冇前言後語
一定要行佢個圖同打埋啲千篇一律嘅怪先有劇情
打lost chapter 打咗600層都冇入true end 道具事件先忍唔住改flag
又唔係要打特別難/要磨嘅驚出cheat然後拎優越感

仲有邊個有講3A game
依家啲所謂3A game已經係movie game
行三步睇cutscenes ,或者迫你漫步睇地圖
同睇戲冇乜分別,駛乜出cheat
真係咩用外掛贏到人就覺得自己技術好咗,人地贏唔到就係佢地唔夠勁 完全係cls,外掛屈9人機緊係勁啦
根據佢嘅概念係,對面智力高係天生,所以我拎6隻車要拎返個平衡
你個外掛咁撚垃圾? 只可以做到 同人用時間練技術 一樣咁既技術?
人生唔公平
唔代表你要令到場game唔公平
遊戲規則就係令大家可以有一個盡量公平嘅起步點

性則同打劫冇分別,PVP 既話你要犧牲緊 對你一齊玩既玩家既遊戲體驗
去滿足自己唔理虛榮又好"遊戲體驗"又好,法律上當然冇問題 你開我都吹你唔脹,但唔好正確化成件事
知你引戰都要同你講聲 趁地淋啦
你呢度已經錯咗

咁放鬆又做咩要用外掛?
咁打機點解要買武器要課金
你老味得你打人人地打唔到你,得你一個放鬆咋喎

人生都係為放鬆
唔駛咁執著,自行了斷就得
咁你咪累到我走場跌分又要等30分鐘囉 dllm

重點係冇遊戲體驗

自私自利到覺得自己講咩都啱

見到你啲on9仔真係火撚滾
冇害人 你條撚樣咁都講得出

公司因外掛 而資金流失 你賠錢

咁樣唔叫害人
懷疑你係專登講呢啲明知會比人屌既野嚟attention seeking

不推文
無平衡過
你外掛贏咁仲係咪你贏?係個程式控制你
人生online都好多人開外掛啦
你可以唔課金
唔好意思 我玩親所有人都好刺激

Lol 4個隊友會討論點樣圍繞住你打嘅戰術去贏
Csgo Apex果啲會期待你逆轉人哋嘅操作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞