有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
單機嘅話其實冇問題,因為喺公平性上唔會搞到其他人
不過認真咁講句
打個機都要學人開外掛嘅人究竟喺現實生活中過得幾撚失敗技術廢就練多啲啦
吓 LOL CS嗰D課金點破壞遊戲平衡
落街打籃球可唔可以4個打人地3個?
屌你老母
冇問題 不過小妹由用人哋啲外掛 去到學整個外掛出嚟
可以調返轉係隻 BOSS 一刀斬死你嘅
用外掛冇問題
咁官方捉外掛都冇問題
普通玩家討厭外掛仔都冇問題
通常現實失敗先會有咁多時間練
反而覺得打機同人互屌冇問題

依家d驚同玩家全大部份都死人玻璃心,串兩句屌兩句就report人加封號,之前好多年冇同fd玩lol玩翻一兩場,入驚淨係同佢對屌冇屌其他人都比人report定唔知係系統自己偵察到d字眼之後比人封,打機連同FD 對屌都唔得仲有西好玩咩,就算同x唔識嘅屌兩句會少忽肉咩on9
為娛樂不如troll game仲開心
用外掛贏就好似陽痿既人攞條大假狗插到條女噴水,之後覺得自己好犀利其實你完全冇撚用
人地公司成班人設計隻game 諗埋平衡,遊戲性,結果掛狗入黎破壞其他玩家遊戲體驗,外掛狗真心廢物賤種黎
開全頻講 我出每人一萬港紙 俾我贏
課金落對家身上

大家應該幾鐘意呢種0技術課金外掛
大家手下留情,樓主三十幾歲青頭搵得萬幾蚊仲要課晒俾電子雞,要用外掛平衝返心理
樓豬睇得多convince me i am wrong
想學人debate controversies懶係哲學咁
但係有一點唔同嘅係人地有個有力嘅point反駁
樓豬就一味包拗頸搬龍門
收到,大家就住
可以呀
但只可以玩單機
唔好online 影響其他人遊戲體驗

你鐘意扮一拳超人可以呀
但唔好去人地的世界影響人
pve其實都有問題

隊友開外掛 贏左個關
咁我之前嘅努力(刷裝,練技術)變到唔知為乜咁

遊戲更多嘅係為體驗 而唔係結果

靚仔破晒啲靚女處女

留返啲雞比你屌都無問題
因為人生係唔公平

BTW,
知唔知如果係韓國打機開外掛
監都有得你坐

所以韓國點解係世界電子競技龍頭
其他垃圾國家唔撚係
你單機開外掛無人理你

根本個個屌緊用外掛有問題既係玩online
單機練要練既咪得魂系果堆
其他用下腦都過到啦 要幾多時間

何況打得機既都唔見得時間分配幾好
其實以前有諗過 LOL唔同既Skin係會影響到人
d特效隻隻skin唔同

當然唔係破壞遊戲咁嚴重
無你條撚
放鬆就幾聽下音樂,睇下netflix,打個飛機都仲得

真心打左咁多年機,都唔知有咩game會覺得好chill好舒服好relax
動作類就挑戰極限
音game都要你打拍子
hea極如無雙類你都要趕路
競技game就更加唔駛講
邊有人想輸
唔好話打機
你捉祺又好boardgame又好
同得人要鬥智鬥力嘅野點樣放鬆??

最撚憎人話打機(特別係pvp類)話係為放鬆
成日單機會用外掛,慳好多儲物品時間,特別係Pokémon 8 倍經同無限master ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞