有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
有人天生反應快就好公平?

有人天生kadeem咁樣又好公平?
大把人電話呃9人錢添,唔好合理化咗啲錯嘅事
外掛唔係天生
其實係

當年打信長都係開慣maphack

d on9仔一有少少懷疑就走場

一d體育精神都無
你開外掛殺咗既玩家咪就係受害者囉屌你
不過我想講幾句有爭議性既諗法
如果係線上同人競技既遊戲唔應該開外掛
單機開我覺得情有可願,但前提係你唔可以影響到其他玩家
我舉個例如果你玩Biohazard 廢到拎唔到火箭炮/無限子彈
你用外掛去set出黎,單機機你想爽我明白
但係同時你都會少咗個樂趣感受子彈不足既壓力同玩法
最重要既係你可以感受到每一把武器同強化既分別
而唔係第一日買咗隻game一開波就無限火箭炮掃啲喪屍
你根本唔會走去試其他啲武器既玩法

cs同 lol 嗰啲你自動瞄準、避招同睇穿牆嗰啲根本就唔係你玩緊
嗰啲根本就電腦vs電腦,既然都唔係你玩緊你不如上youtube睇片好過啦

所以你真係鐘意打機既話根本唔應該開外掛
如果你只係enjoy 線上對戰用外掛打爆人既話我勸你呢啲垃圾唔好打機
你現實世界係廢柴,去到遊戲世界入面開外掛都係廢柴
單機任你開
你課金俾遊戲公司咪唔ban你囉
垃撚圾 屌你老母
咁奧運金牌係天生唔公平?
你裝火箭跑=公平?

屌你, 小學畢業未
天生本身已經唔公平

咁用外掛彌補唔公平有冇問題?
咁你咪唔好玩d 你唔擅長嘅game 囉
又廢又要開外掛屈其他人機
樓主明顯反社會人格
個人廢 想打機攞滿足感 但打機都廢 所以開外掛
要買左間公司,課金沒咩可能
你都識講天生啦,外掛係隻game 本身有?
咁你唔好打機玩Garry's mod算啦
Pin la
垃圾樓主
你咪活係你自己個世界囉
遊戲公開左玩法你廢可以唔玩
你咁享受贏你咪自己打ai開外掛囉

你呢啲係典型反社會人格
建議你睇下醫生
人係群體動物 你連基本規則都唔識守
仲要比一埋借口去合理化自己覺冇問題
照你咁講技術連招咪又唔係天生 靠練返嚟
照你咁講打劫啲二世祖同老強啲大波妹都無問題,因為佢地係天生而你本人無嘅嘢。樓主go ahead 唔好諗
外掛唔係公平問題,彌補公平你就練多d打多d。你只係貪方便先合理化外掛
天生coding skill勁 無理由唔用
樓主為反駁而駁,其實佢有無諗過法律或規則嘅本身就係為左嚇阻啲為左結果左不擇手段嘅人。佢個邏輯係我都無害人,點解我開hack都問題?就係個世界係一定,應該嚴懲為左目的不擇手段嘅人,同一邏輯下,用外掛就係不擇手段,所以要ban。

當然不擇手段嘅人太多,封唔曬同捉唔曬,所以就有唔d咁嘅撚人。
Yes
班loser一日玩五六個鐘我邊度夠打
都係開返個wallhack先夠公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞