有冇人覺得打機開外掛其實無問題

391 回覆
94 Like 2040 Dislike
你條戇鳩本身都企最低層啦
你用外掛就害緊人地遊戲體驗啦
你死返去你老母個閪玩夢幻遊樂場你用外掛玩成點都冇人理你啦
不過呢個年代仲會有人比錢買外掛咁on9?
其實而家都唔使特別點開 以前玩天龍八部 自動打怪同自動導航 都係外掛 個個爭住課金買 依家玩天龍八部手機版 廠商為咗令到新手都會想玩 同埋方便上班族 自動打怪同自動導航根本就係隻game有 話外掛外掛 根本就係時代眼淚
重點唔係我有冇用外掛
而係浪⼦回頭⾦不換
單機wfc
隻game設計出黎俾人享受
單機game enjoy唔到要開掛玩我會同情
online game開掛影響到人就屌佢老母
樓主概念
考試出猫 比賽食禁藥 一律公平
樓主係on9仔

利申fact checked
打外掛offline 絶對無問題
但你抽唔贏外掛,你變左廢物喎
同埋唔好講到外掛好易用,都一樣有技術有反應,唔係行出來就贏
出去打電競比賽咪又變返用唔到外掛既垃圾
我都唔玩競技類遊戲,關我撚事咩
當年玩信長一開始屌人開mh即係開地圖
但後來都開埋一份
基本操作上做下樣,對面唔會知

E.g. 反應慢少少,扮哂唔小心中伏
咁打劫銀行之後都係窮過李嘉誠就唔算打劫?
而家都有人咁做

但係好明顯佢哋都知道咁樣係唔啱
所以點解要洗輿論
佢好明顯講緊反話引人討論啦

或者仲有機會暗串緊某啲成日做那渣嘢陰濕嘢嘅人添
真實真係遇過呢啲邏輯嘅人
"你畀人騷擾畀人搞畀人寄生係你廢"

即係千錯萬錯都係你錯
加害者永遠都唔會錯

所以我極度懷疑呢啲post係想暗串某班傻仔
不擇手段嘅人太多嘅話
就會大家全部都用外掛
只係表面唔講出嚟

嗰陣時可能個世界只係淨返幾個堅持唔用呢啲那渣嘢嘅人
輸唔起又自我感覺良好
就算冇外掛,佢哋都會用送頭掹線嘅方法去破壞人哋體驗去安慰自己
樓豬唔敢覆你
到底係現實社會有幾垃圾先會做呢啲野覺得冇問題
單機冇問題,online pvp就有問題。
我覺得單機game 冇咩問題😂
有時d 刷裝game 我覺得放工返去都冇咁多時間
加快享受個遊戲😂
我玩overwatch 2 都會開外掛
不過我果隻係反瞄頭外掛既外掛
出面玩家睇我個人係會瘋狂360度自轉加fing 頭
等班掛狗鎖唔到頭
想起以前玩cod mw2 online
有啲人明顯開左外掛

勁快就連殺到儲到核彈一鑊熟全死

又有啲不停開到大力士運輸機射地下
同埋開飛彈

基本上只能無奈退場搵另一個server入
呢張圖都有病,我畀錢買飛托咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞