[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(105) 黃金樹幽影DLC開始

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
黃金河馬個hitbox on到
捉兩次你就直接比佢charm左即死
屌打影分身隻王煩到傻, 搵到真身但係比人圍都係打唔到, 一夠鐘就即死秒殺山腳隻古龍又係煩撚到傻, 本身古龍野野都加紅雷已經煩, 呢隻古龍隻次攻擊都加沖擊波
外鄉上山放魔法
隻仆街河馬用指紋盾反即刻變垃圾
THX用緊血怪了
但有冇邊把攻速高D好用
係不嬲用大盾都係 easy 左
第一次過 er 同 ds3 都係大盾過
有無方法可以燒樹之前去到天空城
尾王個攻擊速度根本設計有問題
我用血手臂打, 佢出手速度根本快到係唔會俾你安全出到一下R2

我好多次係佢背脊等佢對住我隻仿生打一套連招, 之後我咪打佢一野r2, 之後狂襟o或者L1 係完全唔會快過佢轉身打我一刀, 根本痴線, 結果我係把幾火用忍耐同佢玩

今次dlc d 王真係打得好唔爽, 好幾隻boss 既攻擊節奏都係唔合理既
影分身我用洗經劍一刀做低晒
環學基本上比dlc 收曬皮

值得討論既係龍王個神同無上意志有冇關
個天線同指頭母同款

我自己偏向覺得無上意志只係當交界地係太空垃圾場
鳩掉唔同既野落黎產生左好多宗教
得閒又掉下d 暗黑棄子落黎ko 人成個城
可能得熔爐百相係local 野
其實死多幾次就會發覺要就埋身果下先碌
早少少都會比個口撞中
之前幾個版本係可以四指塔入去獎勵天空城然後卡loading畫面彈game重入 可以直接入燒樹後天空城
但我唔知官方fix佐佢未
頭先打完融泥
幾好玩
融泥算好打
雖然快慢刀嚴重
但幾好避
d招唔複雜同冇炸moon
Wrong warp?應該fix掛咁耐之前ge bug
因為你做緊支線 發現左指頭老母既衰野 所以個老母想殺你點知俾你反殺
咁個教主見你殺左佢個神咪嬲爆爆要殺返你
DLC另我諗起依套戲

1999 聖女貞德
結局貞德內心自白神諭係佢自己吹出黎
做咁多野唔係因為神/愛國,主要係報復英國人殺佢全家

唔好企定定等佢嚟,向橫行會見到個頭扭,個視角會易碌好多
咁你重武重攻擊本身已經好少偷刀位
最唔合理反而係隻王換攻擊目標可以雙腳唔郁成個模原地自轉
呢個盾加篤篤戟直接變easy mode
啲人9吹,預左啦
穿刺者係唔係正常打得唔影響咩支線的?
個咩狗哥腦補到一堆環學
而家大哥係唔係唔會食野?
放左幾隻蝦係道具唔見佢食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞