[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(105) 黃金樹幽影DLC開始

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
#69 copium level
鬼火龍唔夠要加士兵,都唔夠要再加召喚,dklm唔好同我講仲有第4第5隻
如果角人蕾妲兩邊都唔幫
之後打梅時係咪可以call角人幫打?
跟住蕾妲會轉軚打老兵?

如果係咁蕾妲幾時先會轉軚?
要打完梅佢就轉軚?
疊buff聖水流秒佢算吧啦
谷底行完堆大眼怪 個火係左上角 點會估到鬼屋係左下角 個地圖真心難搞
鬼屋喺地圖細心睇係睇到,不過經歷過咁多次以為喺附近但要另外搵路行嘅ptsd ,真係未必會試
火之後轉上去以為有路
啲人話唔召的話就難到過唔到絕對係隻game問題
因為你殺左個老母,不過我都唔係好明
我係咁做,你可以參考下。
2條支線同時做

首先所有人講到無新野講,蕾坦會話追殺角人,跟住幽影城(火燒連環船果個位)會見到紅黃印,
- 幫角人會有戰灰
- 幫蕾坦會有飾物
(可以搵朋友幫手sl 拎晒兩樣)

但我兩邊都唔揀,唔揀直行直過一樣可以繼續呢條線
你揀左反而會斷其中一條線(好似)

跟手去7樓同條女講野,再執item落一樓比老兵,來回講野講到有盾拎

之後去殺封面boss,殺完係boss房同角人講野(之後下隻主線boss附近會比佢入侵。(角人完)

因為殺左封面boss,再同蕾坦講野,佢會轉移目標殺老兵,呢個時間去返1樓會見到紅黃印

- 幫蕾坦有飾物
- 但要幫老兵先可以繼續條支線

幫完老兵之後劇情要燒樹先會繼續
班魂系高手仲有咩駁?
整game唔一定識玩
玩個班比創作人一定更權威去定義隻game 點玩先係岩
想問下貝勒的心臟係咪無得複製 如果要第二個 就要二週目
所以高手沒有錯
熄左自動上傳

手動上傳左之後,揀其中一邊拎完野,同朋友連線過比佢,然後下載返個save,重覆…

Ps5係咁,pc唔知
e, ps5 隻 game 可以過裝架game?
而家先知🥶
好似除左重要劇情物品,魔法同禱告唔得之外,其他都可以
幽影城啲肉球原來係女黎
好多人係入面

都係好人黎
巫者黎
即係瑪利卡既同鄉
即係靚女黎
全部都係罪人 一定要放入壺淨化佢地靈魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞