[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring(105) 黃金樹幽影DLC開始

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
月隱而家要刀身扑中人先易down
dlc前期可以用?
你做到啫,佢做唔到
dlc好多boss我要玩近戰先打贏
我玩開遠攻搞不撚掂
我本身都係法,最後洗點用血怪手
打野豬為咗攞戰鬥龍卷風
岩岩打完貝勒,call 左淚滴大哥同埃貢,仲未喂龍女食藥,諗住睇下貝勒咩料先,無諗過會一take pass,之後返龍女度,拎咗心臟,但想要骨灰呀
斷章取義就係咁

“I want to preface this by saying I absolutely suck at video games, so my approach or play style was to use everything I have at my disposal, all the assistance, every scrap of aid that the game offers, and also all the knowledge that I have as the architect of the game,”

https://www.ign.com/articles/hidetaka-miyazaki-on-elden-ring-difficulty-i-absolutely-suck-at-video-games
劇情需要
火焰槍個動作總係覺得好熟,諗多兩諗好似係碼莉亞招刀突黎
牙突
2階你有出手打?
嘴巴說不要,身體很誠實
宜家好似淨返角人任務未解,之前唔小心入咗梅瑟莫間房,宜家金針戰士話要打柒角人,但宜家唔知角人去左邊
屌你老母
打到手都震哂
終於單挑過到雙月騎士
有正常咁打,宜家後悔了
我都後悔冇拎黑刀拎左姊妹丼骨灰
節目效果 only
得見啲人話黑刀廢,所以拎咗姊妹骨灰,諗住可以雙飛打boss
我打怪一隻3-4下劍氣就死
發覺我對親呢類好動症boss
為左可以輕roll我都係會揀唔著甲入
碌得又遠又快
公道講句
屍山 >>>>>> 月隱
以前將啲點洗曬去打pvp 依家無得洗
把血怪手臂係咪好勁,以前玩開屍山血海想繼續玩出血
但把野小樣衰
隻癲火係咪無支線任務?
純粹行過間鬼屋入去就可以打柒佢?
唔該哂 真喺差好多血
怪錯雙月
原來啲紅衫佬無限火球先on撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞