[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
首先要有人肯接牛
希望NY下一步係TRADE RANDLE
OKC 缺4號
放完nyk自己都缺
Agger
OG 半年前用左IQ+RJ換番黎,而且本身經理人係Rose 間公司. 如果Rose無十足把握可以resign,相信佢唔會咁做

個人意見,今次係針對BOS 既陣容去upgrade
如果沿用今季陣容+resign OG, fullteam 既話要牛+OG守雙花; 而且中鋒位好大問題 (Robinson 成日傷,愛因斯坦要重簽有難度)

我認為瘤會簽埋OG
OG+橋去守雙花,現今NBA 算係最有能力既配搭
唯一變數係牛
我大膽估瘤會推牛打5號位, Robinson 打後備 ( 放棄高價簽愛因斯坦)
牛以前湖同塘鵝都有打stretch 5,咁做唔出奇

另一可能就係用牛+/-Robinson 再trade, 個人覺得機會偏低 (市面上唔多真係upgrade 到既選擇)
肥T傳統打法,就算慘到出Sims都唔會比牛打5號
牛+og唔知會唔會升級到做大型鋒線(字母?)
Kuzma可能都岩knicks用
同意。而且推牛打中鋒就成隊5個都有3分

仲有係睇對咩隊,打BOS 就推牛上中鋒,對PHI 果d 就擺返Robinson 出嚟。

NYK 今晚兩個late first round pick, 隨時仲有機會再補強。
阿豬媽都打左好多場中鋒啦

其實最緊要係有OG, 成隊變化多好多
我有一個大膽嘅諗法
就係Randle<>Ayton或者Randle<> RW3 + Brogdon
不過我覺得牛份1+1約對拓荒者黎講無咩吸引力
RW3已經咁易傷
去NYK一陣斷埋ACL都似
又trade me指定下家
拓荒者可以專心選 Clingan
贊成
呢樣真係唔太得

球員已經咁高薪
本身隊波買/交易你返嚟

打唔起跟手就叫trade me
但瘤肯出assets喎
係, 比得起其實雙贏, kd 去大腸都係.
kd 最後幫網換到8個unprotected frp

Cam Johnson
8 unprotected 1st-round picks
1 protected 1st-round pick
2028 1st-round pick swap
2028 unprotected pick swap
3 2nd-round picks
ayton 性格, rw3, brogdon 玻璃程度都唔啱肥湯
想問點解而家嗰啲勇迷日日喺度ff緊trade PG 返嚟?
呢啲大家好嚟好去啫,又唔係會員嗰啲咁玩嘢
點會益同岸對手
因為有消息咁傳 前題係PG選擇執行球員選項+叫trade me
下季常規賽紐約輪換陣容

JB 36mins
DV 40mins
橋 48mins
OG 48mins
牛 40mins

淨低個28mins Josh Hart 頂撚曬佢

邊個累or 傷都係搵Hart 頂撚曬
2022拎左冠軍都叫幾年都幾失敗下?
俾你估到就唔叫女人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞