[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
拎啲誠意 揀咗太子先再講啦

win now
又老人隊?
士官長要做大佬只能夠去弱隊

但去弱隊=唔會有冠
湧士火箭夠弱未
Firm 左再講
湧揾4yeah 換?
其實未退之前已經口出狂言反而KG退役之後形象好啲
佢一直都係笠水狗 聲大大冇貨賣
去火箭都仲有得講

士官長一定夾唔到勇士…
40歲仲打 25/7/7
佢絕對值呢個價

仲未計商業價值
其他隊開唔到呢個價去搶占屎咩?
母隊開價應該係最高 其他隊應該開唔到呢個價
估唔到對潮咁長情
LA 呢啲大城市同鎂光燈其他隊點比
大喬換5個首輪簽
BREAKING: The Brooklyn Nets have agreed in principle on a trade to send F Mikal Bridges to the New York Knicks for Bojan Bogdanovic, four unprotected first-round picks, a protected first-round pick via Bucks, an unprotected pick swap and a second-rounder, sources tell ESPN.Tap on a clip to paste it in the text box.

wow
賓神 hart 橋 og hartxxx

randle有無得甩埋
cls 真係Nova Knicks
真兄弟籃球
成班大學隊友真係去晒同一隊cls gm
Villanova knicks邊個諗出黎要砌番隊大學隊出黎
hartenstein 應該會揾大約,簽唔返啦, og, 橋 個wing defence 幾好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞