[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
榮今日已經證明左自己係比人carry
爆咗cap講經
歐國盃美州盃奧運
咁垃圾唔見你撐嗰隊攞
熱水呢隊波永遠都係in hindsight睇返先會覺得佢強(亦都係因為東岸啲星choke),而明明當季嘅熱門數頭十都唔會有佢地

甚至某程度呢幾年嘅deep playoff runs係製造咗false hope推遲咗佢地rebuild嘅progress,揸住Herro/DR/Butler/Adebayo當寶以為會執到死雞
都好,比賀福特標番個尾會,cp3無咁好彩
為塞爾特人帶來總冠軍, 講到做到, 真男人
想知klay 去邊,公佈未
富邦勇士
肥t場場47分鐘廢老提前retire
但係對面隊嘅防守資源唔可能重防所有人
而Mavs呢幾場都明顯係要撳住譚而唔係啡
特別係頭三場,譚draw到嘅防守唔係啡可以比
就好似當日騎寧願放KD一對一都要夾死Curry唔比佢射起
咁最後個數據/命中率當然會有分野

(唔係有意比較啡/譚同Curry/KD,唔同層次嘅duo嚟,不過個情況相約)
做咁多衰野手,要還
Conley
https://lih.kg/3678545
D人躝過黎未
佢有啲咩心理陰影
呢到完唔好開新po了
多謝你2013年搵Brad Stevens
Curry 19 kd收皮俾西波box and 1咁守都 pts30 fg 40+ 3p% 34+
仲要牛嘅防守同當年西波龍冇得俾
用對小牛比, 單講進攻計, 譚仔效率連ant 都比唔上,後面仲有隻sga. ant 防守待遇唔會好過譚仲要幫手小啲. 有比較咪有傷害. 咪證明譚仔依刻未兼顧到攻守

啡要直接對位當值. 進攻效率又好啲.. 同埋譚仔最減分係一入啲比較緊既時間就好多時會柒.
啡上年都all nba 2nd team啦
I mean之後追歷史地位
仲有占尾不拿
冠都未有
學人講歷史地位
榮縮快救!

笑撚死人咩
關鍵時間交唔到貨就係輸EMVP 同FMVP既原因
同埋命中率真係太差啦
空位唔入跟住仲猶豫唔敢射好影響觀感
不過champ緊要過一切
希望下年有機會再嚟過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞