[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
咁本身Kerr都冇既
文件河就係好好嘅例子
眾所週知蝗4冠都係無說服力

真係紅撚
又唔算嘅
3D點都會啱用㗎啦
最強呃飯食例子
呃左咁多年都仲呃到
David muoka
靚價
講到湖係contender咁款
抽波隊教練求撚其請咪得
好平 副控加第二/三得分手 廿m一年都唔洗
請JJ 都幾尻
蝗上都冇時間等JJ 成長
第一年教波預定playin 都得喇
LeGoat!!!!!!!!!!!!!
屌你死肥婆Jeanie buss迫害夠我皇未
早半季差啲坐監點trade
山羊同紅撚係節目到話明明一個戰術可以往死裡打但偏偏教練就係鐘意轉戰術
想問個時佢地係咪迫害緊自己教練
首先吾蝗未決定留湖人
第二咩人做吾蝗教練就預左做箭把
條team個個都串鳩咸狗
Ad v打playoff個陣已經係記者會串
公海會覺得係廢老迫佢地串咸
The Charlotte Hornets, Memphis Grizzlies, and Portland Trail Blazers are looking acquire the third pick in the upcoming draft from the Houston Rockets, sources told Kelly Iko of The Athletic.

The Hornets and Grizzlies reportedly have been "rather aggressive" in trade talks.

Ime Udoka and Rafael Stone are said to be fans of Marcus Smart.
Play in咪同呢幾年一樣
做到既話其實都算完成目標
紅撚M底
簽到波叔就唔怕,臨場兩老自己會教晒

而家仲話想請Rondo做助教,戰術都有埋,紅丁專心教班𡃁射波就得
我覺得塊應該追波叔 啲後備需要有人帶 就算回塘都好過Reggie Jackson
我喺塊post有講過其實好啱使,我哋無第二個外線啟動點,同埋贏20分有波叔控肯定唔會倒晒

係怕佢黑啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞