[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

咁唔差在啦 其他人覺得牛會奪冠
咁而家係咪入埋d 反塞 牛迷嘅數
你柒撚左就拉開黎講,肉唔肉酸d
你係咪要割你上面兩個fd?
佢地係咪塞迷?
反塞吹風都唔少啦 一齊泥漿摔角姐
整個連登NBA 戶藉就唔洗煩
收皮啦你
咁依加係咪塞迷有講啊?
定係你要割佢地兩個,計落假塞度?
答啦撚樣
有戶籍制幾好我都俾人話過係湧係塞
咁d我勇同湖狗點算
點做寄生種子
湧去okc 猢去木狼 幾好
迷白係塞冇錯
我勇點止去雷
第一輪塊、之後雷、最後見到一堆去左塞
公海咩人都有. 肯定有on 9留言. 你走黎玩泥漿摔角又要話人打稻草人. 勁到宇宙勇咁都有人反啦.
final g1之前公海都有堆人話塞外線防守資源好過狼. 有啲塞迷咪又係覺得人哋曲. 事實係未必係同一班人黎.
真係盲反塞2:0, 3:0時就大機潛撚左啦. 睇住塞champ黎爽咩.
笑死
燒鵝當人傻咩

自己唔肯開Max 比Ingram ,就借頭借路trade 走人

無人要lor, 除非鵝再貼其他assets
Kusoangel你cap嗰句係問句喎
個司馬baby 直頭兩年先留一次言
老鼠就成日鳩up 引戰
咁都計數就當我錯啦對唔住
係我屈錯d 反塞 你地反得有道理
塞迷氣焰真係好大一定要整頓下
我都係縮返入老母閪到對住個冠打飛機啦
下 唔想比人知我係猢狗
係人都知你係啦
回家啦我猢既孩子
咁你即係割鳩人地司馬BABY啦
你問下D老塞狗佢係咪塞迷囉
老鼠幾年前仲用緊DIEGO_COSTA個陣成日都J塞架啦
你點知的
返湖人做第三得分點,同dlo 交換
Brook Lopez Could Be Traded By Bucks In Offseason

The Milwaukee Bucks reportedly would like to play a more versatile style of defense next season, which could lead to Brook Lopez being available via trade this summer. With Doc Rivers beginning his first full season as head coach, they could look to change their schemes.
你係我湖好孩子
打完仲搵返打緊既時候啲留言黎bin 多鳩餘
簽4年咁撚長
我湖反攻塞狗第18冠第一擊
山羊打多兩年都退啦
Philadelphia 76ers' interest in pursuing Paul George has significantly waned in recent days, and the franchise is expected to be aggressive elsewhere with its salary cap flexibility and draft capital leading into next week’s NBA Draft
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞