[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
我有幻想贏塊
找士官長
格硬到
贏唔到塊諗打其他有咩用. 第一輪當你打狼過到,咪又係比塊撚
The Suns will bring in Bronny James for a second workout this week but the Lakers are likely to draft him in the second round, according to ESPN’s Jonathan Givony (hat tip to the Arizona Republic’s Duane Rankin). The Lakers have a second-rounder at No. 55, while the Suns would need to acquire one. Both teams have first-rounders.
Jimmy 大隻到
NBA champ年年有

IST得一隊有

高下立見啦
咁都有位搵到可以post 占屎

一係寫埋summer league 冠軍落去呀嘛
願一切傷病由塞狗承受🙏🙏🙏
咁樣咒活塞
人地已經好慘㗎啦

唔反譚了
屌,難得有靚女長腿睇
咁不如全部咪撚打
季後賽都咪撚入好冇?
直接坦 抽狀元咪最醒
你自己係到如果
咁如果打其他 又冇話打贏塊
有幾難理解
咪就係話塞都champ 左,仲係到諗湖如果打其他會點. 當你過多輪咪又係輸比塊,有幾難理解. 首輪輸4-1仲諗如果把撚.
今年
無乜見佢隻西手摸膊頭
之前
記者會一路摸 一路kobe前kobe後
邊隊champ唔會關事㗎啦
打塊一定輸硬 呢個一早都預咗
咁自己球迷純粹想睇多幾場有乜問題

你都幾撚好笑
Jimmy Butler 夠話自己如果喺度 贏撚咗菠菜ny 添

咪吹吓水咁
吹水都唔撚俾人吹
惡撚過狗
jb 咪笑左佢好撚耐
咁差別在於打得贏塊個個都知冇乜可能
咪諗吓如果打其他會點

最撚好笑 又唔係我講先
喺度講緊邊幾場比較刺激啲
隻菜狗自己喺度講要不是第一輪金塊

俾你講到那來的自信贏金塊
反正輸金塊 打多幾場有乜撚嘢用

咁不如NBA冇實力爭冠嗰啲全部去坦算
嘥鳩氣
咪球迷純粹想睇多幾場咁解
大家都係18
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞