[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實綠軍仲有好多pick可以trade
就算底果兩隻收曬皮
拎佢哋去升級 其實都唔難
Ray Allen左手屌打brown
其實唔係好賭
本身trade完個odds即刻升左做頂頭大熱
好撚柒
迷kobe都係智力有少少問題
最大問題係 你隻C要啱塞軍體系嘅
要射到三分
但射到三分 又防守好嘅C
多數貴撚到抽筋呢
AI圖黎喎大哥...
正選全部under合約 係擔心都同東岸其他隊擔心先啦
今晚回顧下之前有咩精彩留言
今年個seris悶撚到
理性撐塞 感性撐牛
其實常規賽Holiday打得一般
Brad同佢提早續約都比人話貴
點知playoff勁到痴咗線
我對Smart都有感情
但佢關鍵上腦好嚴重

Center由Rob Williams變成Por肯定係大升級
本身Rob又係玻璃仲要賣彈跳無射程
由trade到小白開始就知BS有料, 用個首輪換個次輪打上黎後衛
果陣小白3分都幾海鮮下, 點知而家係奪冠真核之一
其實彈跳都係拉空間既一種 但要有Luka/Kyrie 呢種持球能力先發揮到 睇下上兩輪牛班底打到幾生猛
你如果將佢耷低頭嗰1秒拉到成個鐘咁長
效果應該會再好啲
個笑容硬到
醒目之前係咪傷過
同埋最記得22年打湧成日搶雙j波
反而何年希攻守比醒目高一班
司機奪冠個年好勁,但其實仲有個jason terry當年佢啲關鍵球救左牛仔好多次,認真濕晒
應該話佢唔會似聰明哥咁上咁多腦
起碼知自己係下把位
啲三分好clutch下
記得好似game 5最尾 對住LeBron入咗球Long 3
仲有後備JJ Barea都偶有佳作
老實講,講一個carry球隊,不如講三連霸第一冠嘅shaq
試下解構下先
如果第一球星佔6成比重, 二當家+綠葉+後備佔4成
果年Dirk係果6成比重入面表現係接近滿分
JT (Jason Terry, 咪攪錯) 係果6成比重入面都接近75%
個年fmvp應該要比Lebron
好彩冇比啲死矛狗打傷
JT (Jason Terry, 咪攪錯) 係果4成比重入面都接近75%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞