[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有邊個會想要
拎完champ都仲要衝出黎柒嫌自己隊波未夠克人憎
家下小學生嘈交同老師講佢都有過界
定係一向自命清高嘅菜狗質素就係咁?
信安爺爺
用coby white+giddey 做基本重組
仲有我湖孩子Ball
Herb + bi <> Lbj
Win win

Ignoring all trading rules
呢個應該走啦
Ball換唉豬啦咁
呢個仲行到已經算好 唔好諗打波了
之前同閪門一齊練波
Dort + 禿,輪流招呼
牛管是咪智障,都唔好講first,拎翻個second都唔過份啫,禿頭點講都算係隻好3d
西岸建隊logic 狼上年睇金塊砌,雷今年睇住小牛砌
要Giddey做乜? 搵Lonzo Ball 2世?
Guard版og竟然只係換到giddey
而且giddey都係得番一年約,都係要諗續約
公牛個GM
He is the first Canadian-trained basketball player to become an NBA general manager, and the first person of color to serve as the general manager of the Chicago Bulls franchise.
連個pick都拎唔到番黎
就咁1換1係咪弱智
公牛炒撚左個GM算啦
最驚安爺爺又係諗抽水食pick咋
佢得返一年約渣wor

攞返件under rookies contract 嘅Giddey
頂龍咪塞多個2nd round pick, 要first pick 難啲

不過唔知呢個交易會唔會為其他嚟緊嘅交易set 咗條line
起碼要有多兩三個次輪先合理
第一單就咁刺激
就算得一年約
NBA All-Defensive First Team (2023)
NBA All-Defensive Second Team (2024)
4成命中率既三分
呢種球員用個打左3年既新仔就換到
條怨婦搞咁多野cap哂圖 都睇唔到邊個講過17湧贏唔到塞 仲要人地一開始係想討論占帶呢隊塞會點 佢又要陰啲陰啲引戰
退一百步有人講過又點 牛迷湖迷都冇你地咁撚勞氣
成個聯盟隊隊都想要既類型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞