[最佳男主角係…阿發岳父] 2023-24 NBA季後賽討論區 (72)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
雷依家0主菜,我都想睇下佢點換到mk 返黎
所以咪雞肋
你會俾波sga打定個冇射嘅Giddey舞?
重要okc多埋j will 要後備控重有Carson
佢呢啲打法一早知啦
早半季唔trade先玩到身價暴跌
佢如果練得起得射程,高控衛係幾好j. 最估唔到係sga 入到po完全ready takeover 先要加速. 你當sga 太對辦壓縮左giddey 個成長空間. 同埋雷而家都唔算好蝕.
公牛不如開倉賑災送埋Vxxxxxx俾雷
SGA真係好撚勁
要攞分就攞分 Carry到癲
okc 呢個trade 算唔算係針對小牛黎打
泡泡冇左主場優勢其實猢計落係蝕左

隊隊都抖好先打playoff,係得個年艇先叫齊陣,仲有塊當年都唔弱,照睇其實算係最公平既一年,唔明點解個個都覺得猢個冠唔值
Okc真係需要秃咩,擺埋秃入starting好撚矮wo要簽個3,4號位,放jdub/秃落bench先掂
你好難針某一隊黎打
你點撚知下季po對咩隊
只係多個有三分嘅poa 對okc黎講一定有著數
Wallace / Dort ,其實用pick 收你皮一定得,想換點會換唔到
因為佢地隊愛隊連咁垃圾既米奇盃都攞唔到
佢地可以做嘅空間可以大到望埋其他爭冠隊執
芬蘭司機先收18M
okc可以直接用cap 硬食 唔洗平薪金
只要pick 夠一定換到
我覺得okc 係為止蝕多過係為補強做交易
呢單okc 點計都係賺一方
打牛估唔到會係SGA俾到最大麻煩一人carry,其他球星好似edwards Tatum 嗰啲食晒屎咁
因為係湖同LBJ

事前勞資雙方同意 班球員入到Bubble另外再開多次會有共識打埋落去 最後嘅冠軍邊輪到啲輿論話唔計就唔計
呢件垃圾攻守都唔得
睇癗個建隊方針都係要隻苦力籃底就算
比我留野trade一隻all star既swing
jj 無coaching 經驗都做倒lakers coach,
呢個世界都幾癲
陰d陰d想重建 全隊應該都available
市面上仲有乜教練
William同ham差唔多同個價都貴
不過潮狗仆街啦 連續兩個都係new head coach
識人好過識字
識ad 定識占先
Trade 到嘅話正選好好 j
Sga caruso jdub mkn chet
又無人話唔計你 話個冠軍賤過袋底泥姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞