UO正一死乞兒

963 回覆
2276 Like 66 Dislike
飛大陸航線用簡體有乜咁出奇
United
其實冇咁誇張
Overbook多數俾錢搞掂
個個死唔肯轉佢就會加錢
點解呢個玩法Airline就合理
咁演唱會 戲院一樣可以照賣 又實會有人no show
我12號果日 就見到佢後來開咗另外一班機6點幾走,
如果知道我就會叫佢改航班而唔係退票。

我比較想知道如果要Cam保險索賠,佢哋係會寫乜原因?
或者連信都唔肯俾?

我當時人係日本無啦啦收到咁嘅短訊,之後已經冇哂心情玩,當時淨係諗住班航班點算 睇漏左好多野
又係癲,畫晒位都cut,唔cut無劃位個啲先?
佢最尾咪搞到delay兩個鐘, 個個爭住坐2點果班
咪cancel flight囉
如果真係cancel佢實俾信你
我上個月杜拜水浸ek cancel一樣係退錢only
一樣要自己洗錢買過再claim保險差價
九洲果面成日cut. 少人坐就cut
早兩個月試過個半鐘前都仲未有志願者
佢出到1千蚊cash
見到有殘體字
有冇人可以解釋下
點解可以超賣都無問題?
唔好話咩好多人買完唔搭所以可以超賣
宜家要消費者硬食冇得搭飛機
返香港果程啲地勤一係日本人一係大陸人

無繁體正常
佢個online check in成日輕機, 最後都係要現場搞
乞兒窮撚坐乞兒公司,咪一於鬥乞兒囉
係咪做咗online check in 就肯定有位?
一兩個鐘一班機賠條毛
可能唔係輕機係特登唔俾你check呢
Check左冇仇報

薯片:你講咩話?
一樣現場會問你轉唔轉下班
你都on9,無得超賣咪賣貴啲,傳統航空公司賣貴啲咪賠貴啲
UO online check in 成日hang 機
只要取消成班航班,再重開1班遲5min嘅航班,咁樣你就全部人都係cancel航班
而唔係叫 overbooking
然後全部行李 座位 重新黎過,學樓上師兄所講,
你而家係cancel 唔係overbooking喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞