UO正一死乞兒

963 回覆
2276 Like 66 Dislike
唔趕時間 會接收3000 坐下一班呀

我記得果時台灣 試過2000 包一晚酒店
屌你老母,UO真係狗也不屌,入左去禁區等上機,改左閘口無通知
好耐以前全家去旅行撞正cx超賣
賠1晚好靚既酒店 專車接送來回機場
升級商務 再加每人賠100美金

uo呢單野一定要放上小紅色大屌特屌
實在太仆街
好耐以前全家去旅行撞正cx超賣
賠1晚好靚既酒店 專車接送來回機場
升級商務 再加每人賠100美金

uo呢單野一定要放上小紅書大屌特屌
實在太仆街
就係唔止一兩個囉
呢間野真心越做越閪
利申 會坐
而家最撚癲係唔係搭廉航,真金白銀畀成皮嘢買機票都會搞鳩你

之前日本飛加拿大真金白銀買正價加航機票可以畀你上到飛機喺大阪飛東京,轉完機之後嗰程唔畀你返加拿大

最撚癲係攞到boarding pass但係唔上得機,現場有另一個女人同我攞住同一個座位嘅boarding pass

我哋兩個都唔係即日攞位,係預早幾日所以擺明超賣

打去加航hotline投訴佢叫我坐兩日後嘅飛機但係講到明唔會賠酒店錢

你冇聽錯,叫你坐兩日好嘅機連酒店都唔同你安排叫你自己畀
呢張野係在 check in counter 定禁區裡面出現?
分別好大。

如果在 check in counter 有呢張野其實冇乜問題喎,睇好多人講機票超賣係正常的。
條撚樣唔係打手 只係條包拗頸嘅柒頭
駁唔到就會係度鳩吠
咁如果佢唔超賣,咪一張機票貴到仆街囉。
你有數得計,佢賣咁多平價機票機票,人工加左咁多機票又冇貴過。佢地唔賣多幾張空氣產品,邊有錢賺。
算把啦

一出免費機票,香港人乜都唔記得。
鳩衝架啦。

正如現在200萬人都北上,就知乜野事,香港人
九成有個Dclause 話有最終決定權乜乜乜個D
如果唔係 難以營運
佢點樣經營 其實同顧客無乜關
但就唔好收咗人錢 平貴唔係重點 而俾唔到應有嘅承諾
坐得UO預撚左撚鳩你架啦
點解唔學歐盟立法規管下
未比cx收購之前真係幾抵
宜家又貴又差左
你地唔抵制 永遠就佢地串架啦
你地咪繼續平機票去坐佢
廚叉變左廉航咁都冇坐過啦
以前仲有飛機餐有野睇果陣
明知會遲幾耐下都即賠餐卷比你食野
越仆街你知下次唔坐佢仲最好
貼錢買難受
食空姐果隻
有啲旅遊保會包超賣, 但如果已經係自願, 又或者已經攞左航空公司補償既話就
報海關 商品說明條例試吓
遲三日?訓街呀?返工呢?
外國賠幾千蚊係 standard
咁既情況係咪連保險都無得 claim 因為自願放棄左唔係意外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞