UO正一死乞兒

963 回覆
2276 Like 66 Dislike
如果我果晚book左郊區溫泉旅館,3k人頭一晚,上小額都玩到你要賠,仲幫你上新聞啦
UO唔係窮撚專屬咩?
遇到依啲情況,係咪得即買機票?
無得轉同日第2班機?
包攬訴仲告佢都得

佢自己官方官網寫到明如果佢哋航空公司policy延遲多個3個鐘頭已經有錢賠延遲兩日直頭係陪最高tier

Compensation for delays and cancellations is calculated based on your arrival time at final destination and is $400 CAD (for delays at arrival between 3 and 6 hours), $700 CAD (for delays at arrival between 6 and 9 hours), and $1,000 CAD (for delays at arrival by 9 hours and more).

我屌佢老母叫我兩日後搭飛機仲要唔包酒店,仲同我講班機冇取消冇延遲純粹係你無法登機所以唔offer賠償
咁你要賺到盡,賠錢就賠返足d,咁樣就唔會出事啦
買UO 飛班人有幾可會no show?
7月尾呀
疫情年頭hx飛岡山米子,年尾cx東京,真係hx好服務d,拎杯野飲勁快手
正常做法係補錢架喎
賤種航空
內行人答你

去台灣永遠大量支國出世冇得去
你唔簽都無得追究啦
航空公司真係惡撚晒 無王管
最後俾人揀出黎果個
俾我即刻話我自願
佢地有本水蛇春咁長既承運條款
你嘈下可能比多少少你既
佢咁樣無埋400蚊
所以正常第一晚唔會安排郊區溫泉旅館或要訂位既高級餐廳
好多因素班機會delay
如果佢喺自願應承改做一點機,成件事睇落佢喺自願放棄埋嗰四百
貪字得個貧
迫完你都係得400蚊?
信用卡dispute佢等full refund啦
呢啲放上小紅書
等支國人征討佢
咁佢哋就會知驚
機都坐埋, dispute
同本身agree個service唔同
真係有機會dispute
機都坐埋, 咪係agree咗個新service
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞