UO正一死乞兒

963 回覆
2276 Like 66 Dislike
狗也不
垃圾
問題係啲好位一早比人揀晒
咪就係 邊個冷氣軍師諗到呢條好橋
盞比人拎出嚟鞭屍笑你公司諗縮數
如果空姐同我一齊坐...我會
臨到Deadline前 自動抽犧牲者,而且仲係冇任何補償,
而家已經著數左架啦,
佢俾我嘅態度係咁。

我果次係回程嘅時候中咗,就咁send個短訊話你知你個位已經取消咗啦,你自己去搵人改下班航班(3日後,我買咗個位&行李都冇話俾返我)
我而家人就係日本,冇電話卡 要打長途返香港客服,
而且星期日唔開,要辦工室時間打過去仲要唔一定有人聽,
E mail冇回應,唯有改行程早幾日返去機場搵人問,
我12號走你改咗我3日後飛,呢班機full但係我買咗位&行李喎,劃咗位架喎仲可以賣出去?
其實可以改地點 例如廣島 鹿兒島 大阪東京都得架,加1程內陸機咋 又話唔得,
只得延期3日後 or 退款(即係要我立即買其他航空公司機票?)
最後我係退款買咗香港航空返去。
而佢呢次乜柒都冇賠償。(今次退款佢肯退埋劃位&行李,小心佢哋正常係唔會退仲要收手續費)

11月仲有1程來回,我之後應該唔會再搭,5千幾蚊福岡來回 我都係去返ANA /JAL好過
安全出口
想暗示啲咩?
畀你加爆都冇用啦
行李一早pack定㗎嘛, 送畀你唔通即刻走返出去市區托多幾盒手信pack落gip咩
酒店都唔賠,間嘢有經濟困難?
媽劇停班撚樣實係陰陰嘴笑諗到呢條絕世好橋
UO啲空姐
內地人唔識繁體字有咩出奇
我選頭等座位
揀位值幾十蚊
邊個會因為幾十蚊又出又入機場
指定答案:搭得廉航係咁 請你食屎都無得say no
冇記錯依超賣如果喺外國係要賠錢比個客
有咩暗示
安全出口位無前面頂住,可以伸腳
自己買呢行同第1行係最貴
下 之前日本試過係會比5000yen
乜搞到咁
其實差一個鐘
之前好似有啲情況係免稅店狂買,然後比人起閘口捉,然後啲行李要補錢去寄艙?
cls公司
但另一邊廂如果No show嘅話就會罰你錢,呢啲公司點解唔管吓
朝早六點都有班機返香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞