UO正一死乞兒

963 回覆
2276 Like 66 Dislike
而家係 你碟牛河已經炒好咗,係你面前送俾 隔離遲過你果枱客,然後同你講賣晒叫你改食其他野或者走
後面枱客就笑住食本身應該係你果碟牛河。

如果你想食,出面個價錢係現金價再收貴啲
(你果碟預約左係平D)
咁點解唔立例去到罰佢嘅錢係大到佢冇得賺?
然後連揀位都冇得揀
Fcc基本上一定搵錢掟到有人轉為止
除非係爆鑊爆到世界末日咁個個都要即刻走
幾千蚊+酒店實有人肯轉
所以唔好怪人走去搭大灣區
真心問:如果提早3個月買飛,已經找曬數,仲可唔可以dispute?
“做”下一個航班 擺明係“坐”
乞兒先坐嘅乞兒航空
好多人都未必知... 如果飛去歐盟任何機場,delay超過三個鐘又或被取消,除航空公司要另安排機位外,仲可以填form EU261/2004, 咁就有€600落袋。
要自己主動填,航空公司唔會提你。
想試下反向
你講嗰個case又唔同喎
你一開始講話賠行李loading, 我話意義不大係因為你未必為咗嗰少少Loading去duty free shop買爆同埋都要睇啲嘢啱唔啱你心水㗎嘛
之後你講俾人捉係講緊正常情況行入去禁區買嘢然後臨上機再捉補錢2回事喎
所以唔明點解唔可以立例,例如罰錢每超賣一個=罰100倍超賣機票金額
坐同做嘅拼音係咪一樣
申 小學拎F
買咗指定機位同預先訂飛機餐嘅話
應該唔會抽中
係過外國, 見過由300 USD. 叫到USD 500
最後有兩個老人家要左, 遲幾個鐘走
以前啲補償好好
賺左錢都咁差架
佢會搵下一個替死鬼,623既犧牲者一定有得飛
即係例如東京飛倫敦咁都有?
出500加一晚機場酒店
大把閒人狗衝啦當staycation
當啲客係乞衣先啱
This is HK. 仲要UO

一陣投訴, 搞大件事。分分鐘被人告國安法
Cls真係唔好再幫襯呢啲公司啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞