有咩國家係你去完一次旅行之後無下次?

1001 回覆
68 Like 8 Dislike
吉隆坡其實唔錯既,飲飲食食,夜晚飲下酒,去chill 下咁
不過問題係搭4個幾鐘機去,不如去泰越,都係做差唔多既野
係,最主要穆斯林國家酒吧少,野食選擇少,啲馬來人印度人又對人唔夠泰國人咁友善
柬埔寨都叫垃圾?
吳哥窟屌打wor , 金邊如果你去睇下s21 監獄,睇下歷史野,好正wor
果時我連劣化前既西港都有去
你講講下好似首爾仲好過新加坡
去左10幾個國家

泰國、葡萄牙好大機會不會再去。
韓國 - 悶到傻閪,野又唔好食
泰國 - 係咁有啲騙案/兜售好撚煩,食生蝦痾到七彩
越/馬拉 - 污糟
鹿兒島正過大阪(唔計奈良、京都同和歌山)
如果你經常去日本,台灣係最正
但如果經常去泰國,越南係最正
你去過?貼張機票出黎睇下
泡菜國
野食酸餿臭,乜柒人蔘雞湯淡過水
景點又廢,相都唔想舉手影
人又樣衰兼冇禮貌
去完完全無任何留戀,想再去既感覺
我收返首爾,新加坡應該垃圾過首爾,新加坡我去過5日,直頭好似唔記得自己去過咁。
有去過芽籠叫雞,但貴夾唔好玩
星加坡至係真正零景點

雖然咁講,但香港自身都係咁
泰國係旅遊業霸主,你都話不會再去
咁可能首爾同星加坡岩你
同你一樣,又係差唔多時間跟團去
屌佢老味,下次有人俾錢我,我都唔會去
新加坡
貴 細 勁撚柒閪熱
因為平啫
緊係啦
南泡 起碼平

新加坡又熱
酒店又貴又細
高松紅葉好正喎

東京 大阪就...除非你好想買野同埋去樂園
如果唔係人真係太多
食野排隊排到on9
汶萊 白俄 拉脫維亞 愛沙尼亞

其實唔係垃圾 只係想睇既已經睇晒
人離鄉賤,你自己喺香港咪又係咁嘅閪樣
泰國

十幾年去布吉,機場的士booth叫的士去酒店,中途俾人車咗去荒山野嶺茅屋旅行社俾個做到一半嘅人妖sell嘢,求其book佢回程的士甩身就算 (同一個司機接番),加上生日果日發燒肚屙,自始唔會再想去泰國,包括所謂好先進嘅曼谷
唔會 日本去左好多次 都仲係好想去 停唔到
台灣去過兩三次 去完一次要cd返兩三年先想再去 慾望唔太大 係有時屋企人想去先陪去
越南聽聞都好正 但好似要搞visa 遲d去體驗下先
我聽完同事返嚟呻之後
我未去過都已經決定呢世唔會去韓國
大阪而家真係垃圾
遊客區多人過mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞