有咩國家係你去完一次旅行之後無下次?

1001 回覆
68 Like 8 Dislike
韓國點樣用到google map
有冇偷拍北韓人?
真 Tuscany 啲小鎮世界級
南非,勁冇禮貌,捉走我個翻譯狗,搞到我成個毒撚咁
羅馬四大天主教聖殿都係世界奇觀
支那
支那
諗下之前有條友由大埔踩單車去南非
過咗黃金時代
聽啲老鬼講
90年代走金撈去韓國
啲韓妹勁好服侍
真係殘廢餐年代
果陣韓妹仲好迷哥哥劉華
依家梗係睇唔上眼
阿翔真心勁
呢舊嘢之前已經有人講過,歐洲、南美一樣有...唔使少見多怪

香港有容器可以仲污糟因為容器啲細菌可以無限累積

超標3399倍 洗手液藏惡菌 入血侵內臟
三個超標樣本中,以香港國際機場的洗手液樣本含菌量最多,每克含菌量高達三百四十萬個,是內地標準的三千四百倍;其次是食環署管轄的渣華道街市熟食中心,每克含菌量為三百二十萬個;而屬房委會轄下的油塘大本型商場,每克含菌量亦有三百萬個,其餘三個洗手液樣本,含菌量全部低於每克十個,並無超標。
對於本港三處公共場所的洗手液含菌量超標數以千倍,香港傳染病醫學會醫生曾德賢直言數字十分驚人。他指,在加添洗手液的過程中,細菌容易乘虛而入到盛載洗手液的容器內,加上容器並不會定時被清潔消毒,令細菌不斷孳生

韓國,啲嘢食仲衰過香港係個薯仔排骨湯唔錯,但香港宜家都有
Rich
俄羅斯
有次係日本街頭比人好大力推咗下
未擰頭都估到係泡菜

泡菜真係支那嚟
其實東亞唔係得幾個國家咩?
中國日本泡菜蒙古
點計泡菜都唔係呢堆國家入面既大國
摩洛哥
日本 美國
去多啲城市夠知澳門其實勁撚多野玩
印度
NZ地方咁大 自駕遊都有排玩
馬拉佬煮野食好廢
計手勢唔好話印尼泰國,坡佬都贏佢

佢又未到非常惡劣的,但你考慮埋機會成本後,
成個package係保證到一個非常差的體驗
個人經驗嚟講,我覺得德國人唔係幾鍾意亞洲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞