[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
成日屌鳩波士頓冷血,有排都未及熱火啦,Wade當年都係當垃圾掃走
咁trade 走pp同it係冷血嘅,我都唔開心左好耐,不過真係一個good trade

以家ainge 走左就好好多
PP同kg 主動叫走㗎,KG嗰陣有霸王條款,佢唔想走邊個郁佢唔到
sor 果時好細個 無睇曬d 新聞
比起憎佢
我憎佢班傻鳩球迷多d
佢哋唔走
就冇JB同JT
我哋要多謝佢哋就真
而家睇返佢哋都真係Green blood
同牛仔一樣,有幾多係忽然球迷

都係想睇我地輸既花生友
一日到黑就係熱血
熱血有鳩用咩
理解既 如果下年我地柒到仆街東決前都香左 我都一定唔會想bulter條賤種入到決甚至champ

我係唔會似班傻鳩咁得閒日日上公海做怨婦咁解 但想佢輸就梗
真 佢地應該都知自己衰退緊
見到有水魚過嚟就即刻幫綠軍賺到盡
比joker 當玩具咁玩
垃圾
笑譚決廢既 應該冇睇士官長點打決
上年東8好大程度上係Butler開季起就因傷冇打好多場,戰績好差,後來佢復出追返上嚟打附加賽,東8其實反映唔到佢哋實力
成撚日J士長官關鍵時間,上年佢G5關鍵交個波俾人啦點解無人提呀
講起呢樣好多人唔記得22年佢地係排1 Seed 唔係Underdog
我覺得最出奇係佢地上年常規賽同季後賽3pts%好大分別
真 佢嘅黑8 含金量尼講算唔算史上最低
我承認佢地好well coached 當年Caleb gabe真係冇解地勁

但撐士官長熱血班友 士官長有傷就吹到天咁大話佢紥住打點點點 對面有傷就睇唔到 soft 不過人地35 仲吹乜鳩playoff jimmy 決賽又唔係勁輸左啲人就用傷幫佢撐 有意思咩
https://youtu.be/LzxaYZ5gWM8?si=b9FieG4rCDhFt9Dy
原來1996年請過大學教練仲要直接做埋GM
Brissett 跳出合同
佢呢個位
唔難搵返代替既
呢個禮拜係咁睇返過去16年綠軍啲比賽片
記返起GAP後曾經有粒滄海遺珠Gerald Wallace喺度,佢啲球風真係好好睇,可惜好快就trade走咗之後重好快收埋山
山貓個陣最勁 入埋All star
佢顛峰畀晒山貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞