[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
著左件黑t打底
琴日著完tatum, 今日著Brown
係得City edition 隻綠色先比較易襯
完美嘅退休
真係會好掛住佢把聲
Got it!!
唔出聲咪算係咁,有啲繼續出story串
我都係返工最多著tee
Ching你呢件幾靚

雖然係愛隊
但我其實麻麻地lucky logo
剩係買三葉草☘️
Mock draft預測係猢56號簽draft到
但我哋有支55號簽
無佢老竇直程選秀嘅資格都冇啦,ncaa 場均4分
賤狗
今時今日仲有人想同佢洗白
Samelucky logo著上身少少cam
我呢件當年喺Nike一見到就好想買
班人淨係識話佢成熟咗
但連道歉都無
點解要放過佢
what they gon say now!!!!!
條片兩個少爺開心到
19年都話佢成熟咗
轉個頭打俾占屎大和解
打咗半季就諗住走 playoff打到屎咁都唔care
On99
Torn ACL
Game5賽前怨婦冇人提
其實都幾好睇
捱到贏波嗰啲場數幾興奮
Pressey打波幾好睇
仲係好興奮
繼續打J
We did it!!!!!!!!!
What they gon say now
如果2024 塞爾特人 vs 2008 塞爾特人
邊隊會贏(7場4勝制)

我覺得係2024,因為對手教練係Doc Rivers
1場過嘅話可能係2008,因為感覺上當年綠色神盾防守再屈啲
時代不同啦出Perkins,射三分射到你跳崖
KG workload會再多啲 一來Perkins一定唔可以係正選 Rondo都未必係 KG要打中鋒嘅同時又要做埋策應

後備唔見得08好啲 Cassell同Pritchard差唔多 或者好少少 其他House同Posey同Hauser差唔多 Horford就好過Powe

基於Rondo同Perkins唔會有好多上場時間 後備都冇個可以當正選咁用嘅人 得KG可以match到Porzingis 但咁樣個內線防守會變到好弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞