[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
I guess we'll never know
Por出到一場半
si
工作關係唔係成日得閒睇波同上水
你加埋大至尊頂帽
邊個夠你屈
依家奪咗冠,壓力細咗
期待Joe 哥會練到年輕人接力
J Walsh / Springer / Tillman
今次冠軍後勁好強睇翻眼濕濕
睇翻雙j 22豬湧之後明白總冠軍要犧牲啲咩同咩先係冠軍球隊
然後今季明走啡就知道要挺身而出發聲做個領袖
傻譚季前開會call主力6星講關鍵時刻有個冇得打
假就話贏波打咩都得
睇到雙傻嘅成長真係好感動
理解
足球籃球都撐同一隊真係難逢
所以放走明係逼埋雙J進化,逼自己要進化到可以扛起成隊波,真正變成領袖
所以放走明真係關鍵(以上加換到KP)
上下一心
放走明少個傻佬已䋔差好遠
Springer係咪唯一冇喺playoffs上陣過嘅15人大軍球員
game 4比人炒已經人人上晒場
呢個冠軍真係15人個個有份貢獻
希望Cassell 唔好比人挖走
佢好似好睇好Springer
如果佢真係有隊邀請佢做主教練,只好祝福佢啦,佢都已經54歲,教咗咁耐重係做緊助教應該都會唔甘心
我鍾意左假期哥
最重要係留到佢
兩代綠軍4號都咁好j
呢三個真係要養,未來嚟
但其實雙J都只係27,8
你宜家先27仲要簽左5年
佢地未必有太多發揮空間
好正常,雙J 依家先步入巔峰期,兩個都係攻防一體既球星,自然其他人會少啲空間

塞以呢個陣容可以輕鬆打爆晒西岸所有後衛為主既強隊,老實講金塊雖然有jokic ,但金塊都冇人守到雙J+holiday white 呢個咁高機動性既組合
上年個陣容我覺得JT都驚AG呢種大size前鋒
諗返其實雙J先開始步入巔峰 以往啲人都28 29歲先Champ
所以就算今年雙J唔贏都冇可能拆夥冇乜邊隊有兩個當打全明星
起碼keep到4,5年
主要係依家個玩法,根本逼人拆隊
之前湧仲可以玩無限金錢
依家真係要睇Brad 表演
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞