[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
同Joe哥道歉未?
想講GW係開發自主進攻開始柒
冇計 JT冇後備
就係開始做多咗
本身都幾鍾意佢
打3慢,打4矮
新秀約咪ok,貴就不了
下年睇J Walsh 做唔做到3D
好奇以後個陣同體系點keep

依家5 out 最難就係揾C 位
依家一個傷一個老 下年揾定back up plan 架啦
當無呢個replacement 唔打5 out

打返22年咁上下 又無明顯主控
今round 譚做呢個角色其實幾okay
如果再改球風都幾過癮
完全版Ben Simmons
https://youtu.be/v1uCtXzVA04?si=T__db1M8oJVyfe1A
好j到傻
冇倒佳得樂主要係因為全隊都唔係emotional player
我會覺得係踏實

卡素爾心諗:我捧盃嗰陣你哋都未出世

6大主將每人講幾句,完美

其實第7第8人嘅PP同候沙
表現都好
當然仲有挑文

睇住自家培養嘅雙星
終於修成正果
感動

翻主場捧盃
圓滿啦
我覺得佢係比人做

佢同雙丁關係唔差 上次gw比人話worst teammate譚即刻幫佢講說話 而家都黎睇我地奪冠

同埋我覺得以GW表現當年唔滿意比人雪都有point 講真打公鹿場game7冇乜人會唔記得啦 佢係有足夠理由earn到穩定出場時間 我甚至覺得而家有佢打mavs既話呢條友係可以幫下手用心口頂住luka啲轉身 本身三分又準

不過點解糟唔喜用佢就真係唔知 其實打熱火都係出番佢就有impact
same
名宿咁有錢唔洗返工都唔黎hea下chill 下難為我要偷偷地睇

諗住佢唔會返嚟 KG PP兩個以前成日當佢25仔咁

下季簽個後備空間型底都可以衝多季5out
加埋挑文
Kp簽咗兩年約 睇下玻璃成點
gw都算空間型底

過多兩年等假期老咗
小白主控 雙J落返23號位
咁譚就唔使打底
同意佢係俾人做
除咗不拿事件 有啲牛迷都唔鍾意佢
但喺牛仔淨係射下三分又要防守執屎
效率緊係低
同埋佢喺牛仔仲著JT鞋
我撐GW
打又打唔到 又無視常規賽battle record

唔排除油頭唔想續佢先咁講 但內容上真係大巴大巴咁車到好應

WE WANT BOSTON

DON’T LET US GET ONE

熱血到
今年同16年前奪冠唯一相同嘅點係Sam Cassell, 佢都係當季加盟輔助(08年輔助Rondo, 今年輔助Mazzulla)
如果上年都算玩鳩Joe 哥
助教係Udoka 班底
球員又比面色比佢睇
下季唔傷再講啦
所以retire 5同 34號係有原因
希望佛打到退休
Retire埋佢件42
今年同16年前奪冠唯一相同嘅點係Sam Cassell, 佢都係當季加盟輔助(08年輔助Rondo, 今年輔助Mazzulla)
所以上年都算玩鳩Joe 哥

助教係Udoka 班底
球員又比面色佢睇
要同Joe道歉
當年ray gun出走對球迷好大打擊
早排5號退休
三個都一笑泯恩仇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞