[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
今個champ最感觸既係雙J可以一齊行到最後
年年都吹要拆雙J今年如果都無champ都真係拆硬
另外就係終於比到隻戒指大哥AL
年年燃燒生命打playoff屌住個底
之前安吉仲棄左佢,好在少帥上位後執翻佢翻黎

最可惜係Rwill同smart無得拎冠
RW 22年playoff 斷住腳都格硬復岀摧毀左成個生涯
Smart雖然缺點多,但佢每場都搏盡唔放棄
可摸耳照比翻戒指佢地
情感上想
但現實嚟睇係Smart換KP, RW換Holiday, 有佢哋就冇冠
情感上前年個意義仲大
[考古]件2008年總決賽版PP波衫,咁就掛咗喺我衣櫃16年
呢幾晚都失眠
冇心機睇馬睇歐洲盃
好擔心今日會輸
好驚我哋會3:4

終於捱過牛呢一關
banner 18
16年kd嚟安爺爺應該已經all in ad

咁快就被人搶
焦慮到唔想睇籃球野
一開YouTube就係吹奏牛屌打38分
成班on9仔都唔撚識波
安爺爺比低順位佢都係pick垃圾
絕對係全員自家培養咁滯
個年拎唔到我都失落左好耐
有Turner同 Smart嗰兩年已經轉好,我記得係聯盟Turnover-to-transition頭幾位,Turner啲做波其實唔錯

再前一年 Bogans/ Humpheries/ M. Brooks先On9個個冇心打🤦‍♂️
Holiday呢個High post策應Guard位,係聯盟少人做到,要夠大心臟同埋Finishing好,個Zone D先會包夾你先有空間分外圍,Smart兩樣有少少🤏,22年係啲Beginners’ Luck直入
一直話pj tucker係佢板模
做到咁隊隊爭冠一定搶
我嗰陣反而最睇好佢
嗰年唔算好失落 因為係明第一年擔正
以為之後幾年一定有機會
點知就拆夥

上年失落啲
rw我由第一季j到依家
嗰陣佢仲識分波
肥矮pf
有3冇d or有d冇3嘅sg/sf
真黑暗時期
我係e季先開始迷菜
究竟呢季有咩吸引到你
淨係睇Smart第一年 應該冇人估到佢後面可以練到三分
第一年d三分睇到中風
Time lord如果唔係多傷真係充滿期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞